Ηλεία

Θλίψη για τον θάνατο του 48χρονου Θεόδ. Κουτσογιαννάκη από την Τρυπητή

Ακούστε το άρθρο

Τη θλίψη σκόρπισε στην Τρυπητή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ο αιφνίδιος θάνατος του 48χρονου Θεόδωρου Κουτσογιαννάκη, λίγο μετά τη μία χθες τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι παρά το αρχικό σοκ βρήκαν το σθένος και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα,  ο 48χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όμως ήταν ήδη αργά καθώς εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το ιατρικό προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο Θεόδωρος Κουτσογιαννάκης υπέστη πιθανότατα καρδιακό επεισόδιο.

Ο θάνατός του «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, καθώς ο Θεόδωρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γιος του Κώστα και της Ευθυμίας, σταδιοδρόμησε επαγγελματικά ως σεφ σε δεκάδες εστιατόρια και καταστήματα καλοκαιρινά σε όλη την Ελλάδα. Παντρεμένος με τη Θάλεια από το Αγρίνιο, απέκτησε μαζί της τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πέρυσι πέτυχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Θοδωρής, παρότι ταξίδευε συχνά, δεν ξεχνούσε τον τόπο του και τους δικούς του.

Έτσι και φέτος, άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη μητέρα του στην Τρυπητή και να περάσει λίγες ημέρες μαζί της σε εορταστικό κλίμα. Δυστυχώς, όμως, ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι με το που μπήκε το 2019. Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Τρυπητή.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα