Lifestyle

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον μεγάλο του γιο

Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος – Ραφαήλ, είχε τη γιορτή του και οι γονείς του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν και δημόσια.

Αναρτώντας ο καθένας από μία φωτογραφία του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, έστειλαν τις πιο ζεστές ευχές τους στο αγόρι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Φίλιππου από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Ισραήλ.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Εύχομαι για πάντα να κρατήσεις το φως στην ψυχή σου και να το μοιραστείς. Το χρειάζεται ο κόσμος μάτια μου. Σαγαπώ πολύ Φίλιππε Ραφαήλ… ♥️», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά αγάπη μου. Εύχομαι για πάντα να κρατήσεις το φως στην ψυχή σου και να το μοιραστείς. Το χρειάζεται ο κόσμος μάτια μου. Σαγαπώ πολύ Φίλιππε Ραφαήλ… ♥️ #HappyNameDay #LoveIsAllWeNeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

Στη συνέχεια δημοσίευσε και ο Θοδωρής Μαραντίνης φωτογραφία του γιου τους, όπου φαίνονται για πρώτη φορά καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Always believe in magic … and don’t let anyone tell you what you cannot do… Χρόνια πολλά αστέρι μου…σ’ αγαπώ ..!», σχολίασε στη λεζάντα.

Όπως θα δείτε παρακάτω ο Φίλιππος-Ραφαήλ είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι 11 ετών με υπέροχο χαμόγελο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always believe in magic … and don’t let anyone tell you what you cannot do… Χρόνια πολλά αστέρι μου…σ αγαπώ ..! #philippos #nameday #unconditionallove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις

via

Όλη η επικαιρότητα