WEB tv Ελλάδα

Θοδωρής Νιτσιάκος: Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο τζιπ στο γκρεμό

Ακούστε το άρθρο

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου σε τροχαίο του επιχειρηματία, Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο ALPHA, απεικονίζονται οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, που έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων κοντά στη γενέτειρά του, την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Το συγκεκριμένο βίντεο, τραβήχτηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του επιχειρηματία και σε αυτό φαίνεται το τζιπ του αναποδογυρισμένο στον γκρεμό με εμφανείς υλικές ζημιές, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Το χρονικό

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο λίγο πριν από το χωριό Αερομηλίτσα. Ο επιχειρηματίας είχε πάει εκεί για της κοπή της πίτας στο χωριό, ενώ το βράδυ ξεκίνησε με έναν συγγενή του για να εντοπίσει τα ίχνη των θηραμάτων που θα κυνηγούσε.

Στην περιοχή επικρατούσε παγετός και το αυτοκίνητό του να ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα, ώστε να το σπρώξει και να απεγκλωβιστούν. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του δρόμου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό με τον επιχειρηματία να βρίσκεται ακόμα μέσα σε αυτό.

Ο δεύτερος άνδρας ειδοποίησε αμέσως τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις αρχές. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος όμως ανασύρθηκε νεκρός από τη χαράδρα.

Την Κυριακή το μεσημέρι, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης.

via

Όλη η επικαιρότητα