Ηλεία

Θολό Ηλείας: 23χρονος παραλίγο να βγάλει το μάτι φίλου του στη διάρκεια του κυνηγιού!

Ακούστε το άρθρο

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε τραγωδία στο κυνήγι στην περιοχή του Θολού Ηλείας , όταν από λάθος ένας νεαρός πυροβόλησε τον φίλο του που κυνηγούσαν μαζί, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο μάτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα ?kinigetikanea.gr? , οι δύο νεαροί ηλικίας 27 και 23 ετών είχαν πάει το απόγευμα της Παρασκευής για κυνήγι εν πορεία , προχωρώντας παράλληλα για τον εντοπισμό των θηραμάτων.

Κάποια στιγμή ωστόσο ο 23χρονος στην προσπάθειά του να ρίξει σε κάποιο θήραμα, πυροβόλησε προς την κατεύθυνση που βρισκόταν, ο φίλο τους ο οποίος είχε προχωρήσει πιο μπροστά και δε βρίσκονταν στην ίδια ευθεία!

Από τον πυροβολισμό σκάγια βρήκαν τον 27χρονο στο μάτι , προκαλώντας του σοβαρό τραύμα.

Αμέσως ο τραυματίας κυνηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι εν συνεχεία σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου έπειτα από μεγάλη προσπάθεια των ιατρών, ευτυχώς διασώθηκε το μάτι του.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα , αλλά λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει για το κυνήγι ερχόταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό του, πηγαίνοντας για εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτή τη φορά ωστόσο η απροσεξία από τον 23χρονο παραλίγο να του στοιχίσει αυτή την αγάπη για το κυνήγι, αλλά τελικά στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του?

Ν? αναφερθεί επίσης πως το συγκεκριμένο ατύχημα, όπως έχουν αναφέρει τα ?kinigetikanea.gr? , είναι το δεύτερο που συμβαίνει με κυνηγούς μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα στην ευρύτερη περιοχή , μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε πατέρα που πήγαινε για κυνήγι με το γιο του στο δρόμο από Φιγαλεία προς Πετράλωνα, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.

Όλη η επικαιρότητα