Θρίλερ στον αέρα: Αλεξιπτωτιστής μένει αναίσθητος ενώ πέφτει (VIDEO)

guy_has_seizure_while_skydiving.jpg

Ο 22χρονος Κρίστοφερ Τζόουνς ήταν ο τέλειος μαθητής σε σχολή αλεξιπτωτιστών στη δυτική Αυστραλία, με όλα τα άλματά του να εκτελούνται άψογα. Μέχρι που έπαθε το χειρότερο: Έχασε τις αισθήσεις του στη μέση του άλματος και άρχισε να πέφτει ανεξέλεγκτα.

Το θρίλερ κατέγραφε η κάμερα του εκπαιδευτή που είχε πηδήξει μετά από αυτόν σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα. Το βίντεο αναρτήθηκε την απόγευμα της Κυριακής στο YouTube και μέχρι το πρωί της Δευτέρας είχε ήδη 3 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Το άλμα είχε πραγματοποιηθεί μερικούς μήνες νωρίτερα, πάνω από την ΠΙντζάρα της δυτικής Αυστραλίας.

Αρχικά, όλα βαίνουν κανονικά: Ο μαθητής βουτά από ύψος 3600 μέτρων και αμέσως πίσω του πέφτει και ο εκπαιδευτής, που έχει και την κάμερα. Ο νεαρός πέφτει κανονικά ελέγχοντας όπως πρέπει τις κινήσεις του. Γρήγορα όμως παθαίνει κάποιου είδους κρίση και χάνει εντελώς τις αισθήσεις του. Το σώμα του αναποδογυρίζει και τα μέλη αιωρούνται ενώ πέφτει χωρίς κανέναν έλεγχο. Ο εκπαιδευτής, που είναι κοντά του, προσπαθεί να τον πλησιάσει και να τον πιάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Προσπαθεί για δεύτερη φορά και καταφέρνει να του ανοίξει το αλεξίπτωτο, αφήνοντας τον να συνεχίζει την πτώση ενώ είναι δεν έχει τις αισθήσεις του, και απομακρύνονται.

Το βίντεο κόβεται εκεί.

Όπως λέει το βίντεο, ως εκ θαύματος, ο νεαρός πρόλαβε να βρει τις αισθήσεις του περίπου στα 2.700 μέτρα και να ελέγξει το αλεξίπτωτο ώστε να προσγειωθεί με ασφάλεια.

 

Πηγή: www.in.gr