Θρίλερ με την εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας – Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζεται ο πατέρας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της εξάχρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα νωρίς σήμερα το πρωί.

Τις τελευταίες ώρες ο πατέρας του κοριτσιού που είναι πρώην αστυνομικός, εξετάζεται στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα είπε για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, προκαλούν απορίες και ερωτηματικά στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει συναγερμό Amber Alert για τον εντοπισμό της Στέλλας.

Η 6χρονη δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας σήμερα νωρίς το πρωί.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

Ο πατέρας του κοριτσιού  δήλωσε πως πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το κοριτσάκι έλειπε από το σπίτι. Μάλιστα φέρεται να έχει αναφέρει ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του, πράγμα που δεν διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι διαπίστωσε την απουσία της Στέλλας, πήγε πρώτα το δίδυμο αδελφάκι της στο σχολείο και μετά πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση, αντί να καλέσει την Άμεση Δράση. Κατά μία εκδοχή των συνθηκών εξαφάνισης του παιδιού που έδωσε ο πατέρας, αργά χθες το βράδυ βγήκε από το σπίτι για να πετάξει σκουπίδια και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματος. Όπως είπε, μπορεί να μπήκε εκείνη την ώρα κάποιος και να πήρε το παιδί ή να άνοιξε μόνη της η Στέλλα και να έφυγε. Σε δεύτερη εκδοχή μίλησε για διάρρηξη και ισχυρίσθηκε ότι οι κλέφτες πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας του και πήραν και το παιδί. Η σύζυγός του, όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Πειραιά όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης δυνάμεις της ασφάλειας και της σήμανσης κινητοποιήθηκαν αμέσως  και  απέκλεισαν την οδό Μ. Αλεξάνδρου στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας. Έως αυτή την ώρα γίνεται ενδελεχής έλεγχος στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας και μάλιστα με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων. Το σπίτι της οικογένειας έχει γίνει «φύλλο και φτερό», ενώ στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί από τους ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, μεταφέρεται και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr