Πολιτισμός

Θρήνος για τη Χρύσα Σπηλιώτη: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και το σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη, θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι αλλά και όλη η Ελλάδα που συγκλονίστηκε από το δράμα τους.

Ο θάνατος της Χρύσας Σπηλιώτη ανακοινώθηκεκαι επίσημα, μετά την ταυτοποίηση της σορού της με το DNA της 92χρονης μητέρας της. Η αγαπημένη ηθοποιός όμως, δεν έφυγε μόνη της από την ζωή αλλά μαζί με τον σύζυγό της και καθηγητή μουσικής και αθλητή, Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι χάθηκε στην προσπάθειά του να σωθεί από τις φλόγες που έπνιξαν την ανατολική Αττική την περασμένη Δευτέρα.

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά η επί 30 χρόνια στενή φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου στο Facebook.

Η ηθοποιός ήταν στο σπίτι της στην περιοχή όταν ξεκίνησε ο πύρινος εφιάλτης. Παρέμεινε για αρκετές ημέρες αγνοουμένη.

“Έμεναν στο Μάτι με τα δυο σκυλιά τους. Έφυγαν με το αυτοκίνητο και τα σκυλιά για να σωθούν… Δεν έχω κανένα δείγμα τους. Έχω σχηματίσει την άποψή μου, αλλά θα μιλήσω όταν θα έχω στοιχεία. Αυτό που ξέρω είναι ότι το αυτοκίνητο του αδερφού μου, βρέθηκε στο οικόπεδο που βρέθηκαν και οι 26 νεκροί. Κατέβηκα πάλι και στη θάλασσα, τίποτα… Χθες βράδυ ακόμη έβγαζαν κόσμο από το νερό. Ζωντανούς και νεκρούς. Βρήκα και πέντε πεθαμένα σκυλιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν ανάμεσα τα δυο, του Δημήτρη και της Χρύσας”, περιέγραφε ο αδερφός του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη. Ήταν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι που η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα