Θρήνος στο Γύθειο: «Έφυγε» αιφνιδίως η δικηγόρος Αδ. Κωστάκου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Γυθείου από τον ξαφνικό χαμό της δικηγόρου Αδαμαντίας Κωστάκου, το πρωί της Παρασκευής (15/3) σε ηλικία μόλις 45 ετών. Η Γυθειάτισσα δικηγόρος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη για ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο λίγες ώρες  αργότερα, δυστυχώς, κατέρρευσε και έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα, με ιδιαίτερη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία σε εξειδικευμένα νομικά θέματα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και ένας γνώριμο πρόσωπο στην ευρύτερη κοινωνία του Γυθείου και της Μάνης και ο χαμός της βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου
Στο άγγελμα θανάτου της Αδ. Κωστάκου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γυθείου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Στο Γύθειο σήμερα, 15 Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 μ.μ. στο Γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου του Δ.Σ. λόγω του αναπάντεχου θλιβερού γεγονότος του αιφνίδιου θανάτου της αγαπημένης μας συναδέλφου, Αδαμαντίας Κωστάκου του Ηλία.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

1) Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου στην Εξόδιο Ακολουθία.
2) Να εκφωνηθεί επικήδειος από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου, Ανθή Μπαλιτσάρη.
3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης και το χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ υπέρ των σκοπών του Οργανισμού “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.
4) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και να της παραδώσει το παρόν ψήφισμα.
5) Αντίγραφο του παρόντος να αναρτηθεί στο Γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο».

lakonikos.gr