ΕΠΣ Ηλείας

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ: 2-1 Το «γύρισε» και πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη!

Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη νίκη στο γήπεδο της και μάλιστα με ανατροπή αυτή τη φορά πήρε η Θύελλα χθες στο Ενωσιακό αφού επιβλήθηκε με 2-1 επί του Ατρόμητου Καβασίλων και έφτασε τους έξι βαθμούς. Μόλις στο 2ό λεπτό ο Κωστόπουλος με κεφαλιά μετά την σέντρα του Γκίνη έγραψε το 0-1 και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και αφού προειδοποίησαν με το δοκάρι του Κουβελιώτη στο 15’, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Αλαϊμπέου στο 20’ ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Έλιοτ, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 85’ η Θύελλα έφερε τούμπα το ματς όταν ο Αλαϊμπέου πάσαρε στον Έλιοτ και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στην εκπνοή, ο Καλουτάς προ κενής εστίας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπλάθρας (40΄ Καρακίτσος), Κοζοκάρου, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (75΄ Γιούρτας), Ντάβαρης (50΄ Διαμαντάκος), Αλιμπέου (90΄ Σούφης), Κουβελιώτης, Έλιοτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (55΄Γ. Παπαδόπουλος), Μπάχα, Γεωργόπουλος (75΄ Ζωγόπουλος) .

Όλη η επικαιρότητα