Γ Εθνική

Θύελλα Πατρών – Πανηλειακός 0-0: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Φ. Αραβαντινός»

Ακούστε το άρθρο
  • Επανεμφάνιση Μπουρνέλη μετά από ένα χρόνο απουσίας

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις για τον Πανηλειακό ο οποίος στάθηκε όρθιος το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Θύελλα Πατρών στο «Φ. Αραβαντινός» και με το τελικό 0-0 απέσπασε ένα βαθμό ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία δύο παιχνίδια, είχαν τις ευκαιρίες ακόμα και να αποδράσουν με το διπλό ωστόσο, το γεγονός ότι δεν ηττήθηκαν στην έδρα ενός εκ των συνδιεκδικητών της παραμονής μόνο θετικό μπορεί να είναι στην φετινή προσπάθεια που κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Λούσκου.

Στα θετικά του προχθεσινού αγώνα, η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας  ύστερα από σχεδόν 1 χρόνο (σ.σ. 348 μέρες), ο εκ των αρχηγών του Πανηλειακού, Στάθης Μπουρνέλης, ο οποίος πάτησε ξανά χορτάρι ως αλλαγή στο 84’ έπειτα από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 και τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Παλληνιακό, όπου και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο.

Επόμενος αγώνας για τη πυργιώτικη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στο Διαβολίτσι, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, αν ο Πανηλειακός θέλει να ελπίζει βάσιμα στην 8η προονομιούχο θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Θύελλα όταν μόλις στο 4’ ο Σπανός πλάσαρε λίγο άουτ και ο Πανηλειακός απάντησε στο 32’, με το δυνατό σουτ του Π. Τσίγκρηλα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, όταν έφυγε μόνος του και αφού μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε να περάσει και τον γκολκίπερ Σουτζόγλου, ο οποίος όμως έπεσε και μάζεψε τη μπάλα από τα πόδια του, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη, βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν και να έχουν μια καλή στιγμή στο 52’ με Σπανό και Κωνστνατινίδη που όμως μπερδεύτηκαν από πλεονεκτική θέση. Στο από γύρισμα του Κ. Κωνσταντινίδη  και κεφαλιά του Ντίνου, έδιωξε αμυνόμενος του Πανηλειακού πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στο 71’ ο Καρακίτσος απομάκρυνε ενστικτωδώς το σουτ του Σπανού. Στο 75’ η καλή κεφαλιά του Ντίνου προσέκρουσε σε σώματα και στο 86’ ο Καρακίτσος πρόλαβε σωτήρια τον Σπανό κρατώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Κουνάβης, Δημητρίου, Δασουράς, Σπανός, Βλασόπουλος (76′ Μπούμπαλης), Βουτσινάς, Ντίνος, Κ.Κωνσταντινίδης (73′ Παπαχριστόπουλος), Σκεπετάρης

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (62′ Aρβανίτης), Δ.Τσιγκρήλας, Μπαβέλης, Λίλα, Λούσκος (46′ Λιαρόπουλος), Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας (84′ Μπουρνέλης), Πρέντι, Παπαπέτρου (72′ Κύτταρης)

Όλη η επικαιρότητα