ΕΠΣ Ηλείας

ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 0-2: Δίκαιη νίκη, υπό έντονη βροχόπτωση

Ακούστε το άρθρο

Ο Αλφειός νίκησε χθες την Θύελλα με 2-0, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης στο γήπεδο της Σπιάτζας.

Η νίκη για την ομάδα του Επιταλίου ήρθε δίκαια, αφού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι παίκτες του Αλέκου Τομαρόπουλου ήταν πιο δυνατοί στις διεκδικήσεις του αγώνα και τις περισσότερες φορές πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, κάτι που τους επέτρεψε να φτάσουν στη νίκη.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Μπουτσικάκης στο 25’ και ο Νικολόπουλος στο 70’, ενώ ο Αλφειός είχε και δοκάρι στο 66’ με τον Χαραλαμπόπουλο.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την προσπάθεια των παικτών, χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες και κυρίως από τους νικητές, που είχαν απέναντι τους έναν πολύ καλό νεαρό τερματοφύλακα τον Σακελλαρίου, που έκανε 2-3 πολύ καλές αποκρούσεις.

Με αυτή τη νίκη ο Αλφειός έφτασε τους 30 βαθμούς, ενώ η Θύελλα έμεινε στους 24.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ : Σακελλαρίου, Νεοφώτιστος, Μπλάθρας, Μπίρμπας, Κοζοκάρου (52’ Γρηγορόπουλος), Τζούβανης, Νικολόπουλος, Καράμπελας, Διαμαντάκος, Γιούρτας, Σούφης

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ : Μπίζος, Μουλάς (61’ Νικολόπουλος), Καλαντζής, Μανέτας, Τερκελέκης, Χαραλαμπόπουλος (73’ Σεμπέκος), Στροφύλλας (78’ Λούσκος) , Κακαλής, Ζούλης, Πεσκελίδης, Μπουτσικάκης (78’ Πρίφτης)

Όλη η επικαιρότητα