ΕΠΣ Ηλείας

ΘΥΕΛΛΑ  ΠΥΡΓΟΥ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ 0-2: «Άλωσε» το Ενωσιακό!

Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει να ρολάρει ο Ενιπέας Λαντζοΐου που χθες το απόγευμα επικράτησε με 2-0 επί της Θύελλας Πύργου, στο μέχρι πρότινος «απόρθητο» Ενωσιακό και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Η ομάδα του Ν. Γκρίλλα είχε την υπεροχή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και άγγιξε το γκολ στο 15’ με τον κεραυνό του Καραχάλιου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παππά. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο 45’ όταν ο Τριανταφύλλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και «κλείδωσαν» το τρίποντο στο 50’ όταν ο Παπαγεωργίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παππά και ο Τσαντίλης από την άσπρη βούλα σημείωσε το τελικό 0-2. Η Θύελλα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοζοκάρου με απευθείας κόκκινη στο  79’ για εξύβριση.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Παππάς, Παπαγεωργίου, Κοζοκάρου, Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (55’ Παργινός), Νεοφώτιστος (50’ Καλαντζής), Γιούρτας (82’ Διαμαντάκος), Κουβελιώτης (82’ Μπίρμπας), Έλιοτ

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Δαβουρλής (24’ λ.τ.ρ Τσίγκρηλας Δ.), Γκρίλλας (76’ Γκουβέρος), Τριανταφύλλης (72’ Μπιλάι), Τσίγκρηλας Π., Παπαγεωργίου, Καραχάλιος (81’ Γαλανόπουλος)

*Το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο του Τριανταφύλλη με την φανέλα του Λαντζοΐου, καθώς θα συνεχίσει σε ομάδα Γ’ Εθνικής της Κρήτης και ο Ενιπέας τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα