ΕΠΣ Ηλείας

ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: 3-1 Τρίτωσε το καλό στο Ενωσιακό!

Ακούστε το άρθρο

Σε μεγάλο όπλο της Θύελλας τείνει να εξελιχθεί φέτος το Ενωσιακό, με την ομάδα του Λ. Αθανασόπουλου να επικρατεί και του Ολυμπιακού Ζαχάρως με 3-1 και να σημειώνει την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη φτάνοντας τους εννέα βαθμούς. Στα καθαρά  αγωνιστικά πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη στο 12’, ωστόσο ο Τζουβάνη στο 25’ «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι Πυργιώτες πήραν προβάδισμα με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έλιοτ στο 75’ και «κλείδωσαν» το τρίποντο με τον Γιούρτα λίγο πριν τη λήξη για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Παπάς, Παπαγεωργίου, Καρακίτσος, Ντάβαρης(57’ Διαμαντάκος), Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος(85’ Γιούρτας), Νεοφώτιστος, Αλαϊμπέου(66’ Παργινός), Κουβελιώτης(88’ Μπλάθρας), Ελιότ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μπαρτζάκος(56’ Νικολόπουλος), Κόσσυφας(60’ Σταμόπουλος- 80’ θ. Λαμπρόπουλος), Οικονομίδης, Μαντάς, Μπιμπής, Μπενάλντο(46’ Κουρούβανης)

Όλη η επικαιρότητα