Γ Εθνική

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 0-0 : Πήρε το «Χ», μπορούσε και τη νίκη …

Ακούστε το άρθρο

Έναν πολύτιμο βαθμό, στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή, κατέκτησε χθες η Νίκη Τραγανού που ήρθε ισόπαλη 0-0 στη Ραφήνα με την τοπική Θύελλα.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έπαιξε με ψυχή και πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία, ενώ είχε και ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη!

Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις, με τη Νίκη να είναι πολύ καλή αμυντικά και να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι … άνοιξε και έγιναν κάποιες φάσεις, που δεν απέφεραν όμως το γκολ.

Στο 65΄ η Νίκη είχε μια καλή ευκαιρία, όταν ο Σωτηρόπουλος έκανε το γύρισμα, η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί της Θύελλας.

Στο 68’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Δημητρίου από τα 35 μέτρα βρήκε τη συμβολή των δοκών, ενώ στο 85΄ ο Βατσής βρέθηκε μόνος απέναντι από τη εστία, αλλά δεν έκανε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 87΄ ο Μαργέτης έπιασε μια σέντρα-σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Θύελλα: Πάντος, Ντόσκας, Μανδίλης, Φύτρος, Σαμπίκου (83΄ Σωτηριάδης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης (60΄ Μαργέτης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος , Α. Λούζι (90΄+Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριάζος, Δερμιτζάκης (78΄ Σκοζάι), Βατσής, Δ. Κολοτούρος (90΄ Χ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (80΄ Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα