Lifestyle

Θύμα πλεκτάνης από Πατρινές έπεσε ο γνωστός μόδιστρος Μιχάλης Ασλάνης!

aslanis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Θύμα πλεκτάνης έπεσε ο γνωστός μόδιστρος Μιχάλης Ασλάνης, τον οποίο δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του «έγδυσαν» κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα ο κ. Ασλάνης να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Οπως δηλώνει ο γνωστός μόδιστρος, οι δύο γυναίκες- «αράχνες» με τις οποίες είχε πολύ στενή σχέση, φρόντισαν να υπεξαιρέσουν σημαντικά ποσά τα οποία τους έδινε ο γνωστός μόδιστρος, προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχε στο ΙΚΑ, την Εφορία και διάφορες τράπεζες.

Ο κ. Ασλάνης δεν είχε υποπτευθεί τίποτα το περίεργο στη συμπεριφορά των δύο γυναικών, ωστόσο όπως αναφέρει η Espresso το «καμπανάκι» στο γνωστό μόδιστρο το χτύπησε ένας φίλος του λογιστής, ο οποίος τον ενημέρωσε για το «βουνό» από χρέη που είχε συσσωρευθεί στο όνομα του.

Η νεαρή κοπέλα από την Αλβανία, την οποία είχε μεγαλώσει στην κυριολεξία ο γνωστός μόδιστρος, αλλά και μια συνεργάτιδα του από την Πάτρα, φρόντισαν να κλέψουν και με άλλον τρόπο τον Μιχάλη Ασλάνη, καθώς εκτός από τα χρήματα του, έκλεβαν συστηματικά ρούχα από το ατελιέ του και τα πουλούσαν στη συνέχεια σε τιμή χονδρικής.

Επίσης έβαζαν «χέρι» και στις προκαταβολές που έδιναν διάφορες πελάτισσες στον γνωστό μόδιστρο, ενώ έβγαλαν και δάνειο στο όνομά του το οποίο το καρπώθηκαν οι ίδιες.

Πριν αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά τα οικονομικά προβλήματα τα οποία είχε να αντιμετωπίσει ο γνωστός μόδιστρος, οι δύο γυναίκες έγιναν «καπνός» καταστρέφοντας μάλιστα και το λογιστήριό του.

Όπως δήλωσε ο κ. Ασλάνης, έχει καταστραφεί οικονομικά και τα χρέη με τα οποία είναι αντιμέτωπος είναι πλέον υπέρογκα.

Τα χειρότερα ωστόσο δεν σταματούν εκεί για τον κ. Ασλάνη, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δέχεται απειλές για την ζωή του, ενώ οι δικηγόροι των γυναικών οι οποίες τον «έγδυσαν» του ζητούν πλέον και αποζημίωση.

Πηγή: espresso.gr

Όλη η επικαιρότητα