Life Γυναίκα

Τι δώρο να της κάνεις ανάλογα με το Ζώδιο της

Ακούστε το άρθρο

Μην σπαζοκεφαλιάζετε για το τι δώρο θα πάρετε στις γυναίκες του ζωδιακού κύκλου. Η καθεμία έχει τις προτιμήσεις της.

Κριός

Φύσει αθλητική και δραστήρια, μια Κριαρίνα θα ενθουσιαστεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με την περιπέτεια ή τα σπορ. Ένα διήμερο πακέτο εξόρμησης στο βουνό; Μέσα. Μια εμπειρία μπάντζι τζάμπινγκ; Επίσης μέσα. Ένα ζευγάρι αθλητικά; Γιατί όχι.

Ταύρος

Μπορεί να δείχνει σκληρή, όμως η Ταυρίνα είναι πέρα για πέρα ευαίσθητη. Δώστε βάση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα και επενδύστε σε κάτι όπως εισιτήρια συναυλίας για το αγαπημένο της συγκρότημα ή μια βραδιά για δύο σε ένα γκουρμέ εστιατόριο.

Δίδυμος

Βιβλία, μυθιστορήματα και οτιδήποτε απευθύνεται σε ανθρώπους του πνεύματος θα εκτιμηθούν δεόντως από μια Δίδυμο. Το ίδιο και μια συσκευή επικοινωνίας (smartphone, tablet) μιας και είναι ων επικοινωνιακό.

Καρκίνος

Αισθηματίες και σπιτόγατοι όσο λίγα ζώδια, οι Καρκίνοι θα εκτιμήσουν το ίδιο ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα με μια σπιρτόζικη αφιέρωση σε κάρτα ή ένα ζευγάρι cosy πιτζάμες. Εξίσου βέβαια θα αγαπήσουν και ένα δώρο για το σπίτι: βιβλία συνταγών, καφετιέρες και κούπες για τσάι.

Λέοντας

Τρελαίνεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής, άρα οτιδήποτε τους πάρετε που θα τους κάνει να «λάμψουν» θα τους ευχαριστήσει. Κοσμήματα, καλλυντικά, αρώματα ένα πολυτελές σπα ή μια chic τσάντα… Οτιδήποτε κοστίζει αρκετά χρήματα τελοσπάντων.

Παρθένος

Η πρακτικότητα είναι το κλειδί για την Παρθένο. Πάρτε της λοιπόν κάτι που θα είναι χρηστικό και ή θα τη βοηθήσει στο να οργανωθεί καλύτερα: έναν αποχυμωτή ή ένα μπλέντερ, μια συλλογή ελαίων και σαπουνιών για spa ή μια ατζέντα για να σημειώνει τα ραντεβού της.

Ζυγός

Σιχαίνεται να είναι μόνη της, και αγαπά την μουσική. Ναι, καλά το καταλάβατε: θα ξετρελαθεί με εισιτήρια για το Μέγαρο. Εναλλακτικά, η Ζυγός λατρεύει το ρομάντζο και το vintage άρα ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή ένα όμορφο φωτιστικό ή ένα ιδιαίτερο άρωμα είναι εξίσου καλές επιλογές.

Σκορπιός

Μυστηριώδης όσο λίγες, η Σκορπίνα δύσκολα θα σας πει τι είναι αυτό που θέλει για δώρο, μην προσπαθήσετε λοπόν να την ψαρέψετε. Αντ’ αυτού προτιμήστε ένα ζευγάρι στιλάτα γυαλιά ηλίου ή κάτι αισθησιακό αν έχετε την οικειότητα – σέξι εσώρουχα, γόβες στιλέτο κ.ο.κ. Προσοχή, μισούν την μετριότητα (και) στα δώρα.

Τοξότης

Αγαπά οτιδήποτε έχει να κάνει με την έννοια του δώρου, οπότε εδώ δε θα ζοριστείτε ιδιαίτερα. Επίσης, γουστάρει τα ταξίδια άρα κάτι σε backpack ή παπούτσια για ορειβασία θα της αρέσει. Εναλλακτικά, πάρτε της κάτι σε δέρμα: ζώνες, μπότες ή τσάντες.

Αιγόκερως

Όντας γυναίκα συντηρητική και εργασιομανής, το ιδανικότερο δώρο που θα μπορούσατε να πάρετε για μια Αιγοκερίνα είναι κάτι για το σπίτι ή τη δουλειά της. Ένα διακοσμητικό χώρου, ένα ρολόι γραφείου ή μια σκέτη κορνίζα θα την χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Απλά πράγματα.

Υδροχόος

Το πιο απρόβλεπτο ζώδιο και το πιο «δύσκολο» από όλα για επιλογή δώρου. Αν θέλετε να της πάρετε κάτι προσωπικό, ποντάρετε σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών όπου θα βάλει όλες τις στιγμές από τις περιπέτειές της. Εναλλακτικά ένα γκάτζετ είναι ό,τι πρέπει, ενώ εξίσου θα εκτιμήσει και οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια: εισιτήρια για κρουαζιέρα, έναν ταξιδιωτικό οδηγό κ.ο.κ.

Ιχθύς

Δεν την νοιάζει και τόσο πόσο θα κοστίζει αυτό που θα της πάρετε. Η κίνηση για την γυναίκα Ιχθύ έχει τεράστια σημασία και το γεγονός ότι την θυμηθήκατε. Αν πάντως θέλετε κάτι συγκεκριμένο, δεδομένου ότι της αρέσουν οι αναμνήσεις, μια καλή φωτογραφική είναι ό,τι πρέπει.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα