Τι έλεγε η Βικτώρια Καρύδα για τον άνδρα της στο My Style Rocks (VIDEO)

Με τα καλύτερα λόγια είχε μιλήσει η Βικτώρια Καρύδα στο My Style Rocks για τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή ο οποίος δολοφονήθηκε χθες βράδυ στη Βούλα. Το μοντέλο αποκάλυψε στον αέρα του My Style Rocks ότι έκανε γαμήλιο δώρο στον άνδρα της ένα τραγούδι το οποίο ερμήνευσε η ίδια για εκείνον.

«Θα σας πω την ιστορία μου. Αυτό το τραγούδι είχα κάνει επίδειξη στα Madwalk και το τραγούδησε ο Μαρτάκης και στον άνδρα μου άρεσε πάρα πολύ. Και σκεφτόμουνα επειδή του άρεσε πάρα πολύ σκέφτηκα τελευταία στιγμή επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για το γάμο μας να του το τραγουδήσω. Και το κάναμε πολύ γρήγορα, δεν μπορούσα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και μέσα σε 40 λεπτά το γράψαμε και το παρουσίασα στο γάμο».

Στη συνέχεια η Βικτώρια μίλησε για τον γάμο της τον θρησκευτικό που έγινε πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα το μοντέλο είχε πάει στο επεισόδιο του My StyLe Rocks με το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της και τόνισε πώς επειδή έχει κάνει πολλές επιδείξεις με νυφικά για το γάμο της ήθελε κάτι ιδιαίτερο.

Ο παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο

Η Βικτώρια δεν είναι η πρώτη φορά που μιλούσε για το γάμο της και τον άνδρα της. Σε παλαιότερή της συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo είχε πει πως η ημέρα του γάμου της ήταν η ωραιότερη της ζωής και πώς σκόπευε να κάνει και τρίτο παιδί.  «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας».

 

 

 

Πηγή: protothema