Γυναίκα

Τι φταίει και πλέον το αποσμητικό σου δεν είναι τόσο αποτελεσματικό

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η πρωινή ρουτίνα του μακιγιάζ και του χτενίσματος να αλλάζει από σεζόν σε σεζόν αυτά όμως που μένουν πάντα σταθερά είναι η οδοντόκρεμα και το αποσμητικό σου. Το βούρτσισμα των δοντιών, όπως και η χρήση αποσμητικού σπάνια αλλάζουν. Ειδικά το αποσμητικό σου είναι πολύ δύσκολο να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο, αφού είναι μία από τις συνήθειές σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής.

Τι φταίει όμως όταν μέσα στην ημέρα αρχίζεις να ιδρώνεις έντονα και η επιρροή του αποσμητικού σου έχει σταματήσεις. Αν και μέχρι εκείνη τη στιγμή το ίδιο αποσμητικό σε κάλυπτε και ορκιζόσουν για τις ιδιότητές σου, τώρα σαν κάτι να έχει αλλάξει. Όντως κάτι τέτοιο συμβαίνει αλλά δεν ευθύνεται σίγουρα το αποσμητικό σου. Σύμφωνα με το Zwivel.com και την δερματολόγο, Dr. Rebecca Baxt αυτό συμβαίνει επειδή κάποια από τα βακτήρια στη μασχάλη σου συνηθίζουν τα συστατικά του αποσμητικού που χρησιμοποιείς με αποτέλεσμα να μην εξουδετερώνονται.

Έτσι, ο ανεπιθύμητος ιδρώτας και η δυσοσμία οφείλονται στο αποσμητικό σου, το οποίο προφανώς και πρέπει να αλλάξεις. Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο να καταλήξεις στο ιδανικό, αλλά όταν το κάνεις θα νιώθεις και πάλι ασφαλής.

ΠΗΓΗ: limeandlife

Όλη η επικαιρότητα