Κόσμος

Τη γνώρισε μέσω ίντερνετ, βγήκαν ραντεβού και κατέληξε νεκρός

Ακούστε το άρθρο

Τραγική κατάληξη είχε για έναν νεαρό Ινδό φοιτητή το διαδικτυακό ραντεβού που έκλεισε με μια 19χρονη μέσω εφαρμογής γνωριμιών, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο 25χρονος Μαουλίν Ρατόντ βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε ένα σπίτι στο Σάνμπουρι το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Sunshine όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το The Age, μια γυναίκα η οποία πιστεύεται ότι ζει σε σπίτι που προσφέρει φροντίδα σε ανθρώπους, συνελήφθη και αναμένεται να της αποδοθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία ή φόνο.

Ο 25χρονος Ινδός είχε μετακομίσει στην Αυστραλία το 2014 για να σπουδάσει λογιστική. Ήταν μοναχογιός και οι γονείς του βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τον φίλο του, Λόβεπρετ Σινγκ.

«Οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι. Ήταν πολύ καλός, πρόσχαρος άνθρωπος και λάτρευε το κρίκετ. Μου άρεσε να κάνω παρέα μαζί του. Ήταν ταπεινός και προσπαθούσε σκληρά με τις σπουδές του», ανέφερε και πρόσθεσε πως οι φίλοι του μαζεύουν χρήματα ώστε να μπορέσουν να στείλουν τη σορό του στην Ινδία για να ταφεί κοντά στην οικογένειά του.

Ένας παιδικός φίλος του αποθανόντος από το Αχμενταμπάντ της Ινδίας, μιλώντας στο The Age είπε: «Δεν μπορώ να περιγράψω την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του. Ήταν αξιαγάπητος και ευχάριστος… Πάντα βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν φίλος είτε εχθρός. Παίζαμε κρίκετ στους δρόμους και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Αυτό που θέλουν οι γονείς του είναι να μάθουν την αλήθεια».

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα