Τι λένε γι’ αυτόν τα μηνύματά του;

Οι γυναίκες έχουν την τάση να αποδίδουν κάθε συμπεριφορά σε μία πρόταση: «Φοβάται». Κορίτσια, όχι δεν είναι έτσι, ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουν όλοι οι άντρες τον φόβο της δέσμευσης. Είναι και αυτοί –σχετικά- πολύπλοκα όντα.

Οι απαντήσεις του είναι μικρές και βαρετές

Απαντάει με ένα «Ναι» και ένα «Χαχα»; Το λες και ξεκάθαρη ένδειξη αποφυγής της συζήτησης. Δεν θέλει αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί, θέλει να τελειώνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Τώρα, αν από κοντά είναι ενδιαφέρων άνθρωπος και από τα μηνύματα είναι βαρετός, πιθανότατα είναι από αυτούς τους τύπους που είναι και λίγο χίπης και ξεχνάει συνέχεια παντού το κινητό του.

Διαβάζει τα μηνύματα, αλλά δεν απαντάει

Το σούπερ προφανές. Απλώς δεν σε γουστάρει.

Μιλάει μόνο για τον εαυτό του

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι φάση περνάει αυτή τη στιγμής στη ζωή του, αλλά νιώθει μόνος. Είσαι το «στήριγμα» του όταν θέλει να μιλήσει με κάποιον και να βγάλει τα εσώψυχά του. Τρέχα μακριά, αν δεν σε ρωτάει πράγματα για να σε γνωρίσει, δεν ενδιαφέρεται για εσένα·θέλει απλά να μιλήσει σε κάποιον.

Απαντάει ή στέλνει μία στο τόσο

Κοίτα, όσο απασχολημένος κι αν είναι, ένα μήνυμα μπορεί να το στείλει. Ο λόγος που σου στέλνει μία φορά ανά τρεις μέρες είναι γιατί θέλει να σε κρατήσει για καβάτζα, οπότε δεν αδιαφορεί εντελώς. Το σίγουρο είναι ότι δεν σε θέλει για σχέση. Δυστυχώς έτσι είναι. Ή έχει σχέση.

Στέλνει ένα μήνυμα και μετά εξαφανίζεται

Ανήκει στην ίδια κατηγορία των ανθρώπων που σε καλούν, δεν το προλαβαίνεις, τους καλείς πίσω αμέσως και δεν τους βρίσκεις. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή βαριόταν, ήθελε να χαζέψει λίγο στο κινητό και έστειλε μήνυμα. Ξαφνικά, κάτι του τράβηξε την προσοχή και δεν ενδιαφέρθηκε ούτε να στείλει ένα “Bye”. Παίζει απλώς. Αν σου αρέσει και εσένα το παιχνίδι, παίξε, αλλιώς εσύ τουλάχιστον στείλε ένα “Bye”.

Στέλνει αργά το βράδυ

Εξαρτάται. Σου στέλνει για να βρεθείτε την επόμενη; Τότε μάλλον η δουλειά του δεν του επιτρέπει να έχει άμεση επαφή με το κινητό του. Σου στέλνει για να βρεθείτε εκείνη τη στιγμή; Είσαι η τελευταία του επιλογή και θέλει απλώς να κάνει σεξ.

Δεν έχει παρατηρήσει ότι έχεις να του στείλεις μέρες

Εσύ είσαι πάνω από το κινητό και κοιτάς πότε θα έρθει μήνυμά του, αλλά τελικά τα μόνα που λαμβάνεις είναι από την εταιρεία κινητής σου και τους υποψήφιους των εκλογών. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ένας άνθρωπος στέλνει «Πού χάθηκες εσύ;». Σε αυτήν την περίπτωση, απλά δεν τον ενδιαφέρει. Προχωράμε.

Στέλνει ασταμάτητα

Στέλνει συνήθως πρώτος και αν δεν στείλει πρώτος απαντάει πριν προλάβεις να κλειδώσεις το κινητό σου. Ή ενδιαφέρεται για εσένα όντως, αλλά είναι λίγο ενοχλητικός. Ή νιώθει μόνος. Ή δουλεύει στα διόδια και δεν είναι ώρα αιχμής. Ή είναι εθισμένος με το κινητό του.

Έχεις αρχίζει να υποψιάζεσαι ότι είναι ρομπότ

Δεν τον έχεις δει ποτέ από κοντά ενώ μιλάτε καιρό. Αν δεν είναι κάποιος φίλος που σου κάνει πλάκα ή κάποιος ψεύτικος λογαριασμός, έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Από την άλλη, ίσως είναι απλά αυτός ο νωχελικός τύπος που βαριέται να βγει. Δοκίμασε να του προτείνεις κάτι χαλαρό.

Ο γητευτής

Κάθε μήνυμα του σε κάνει να νιώθεις αυτό το περίεργο συναίσθημα στο στομάχι. Στέλνει σχεδόν καθημερινά και τα λόγια του είναι μετρημένα. Δε ντρέπεται να σου πει ότι σε σκέφτεται-πιθανότατα έχει καλές προθέσεις. Τώρα, αν σου λέει ότι σε σκέφτεται μετά τις 12, σεξ θέλει.

 

 

 

Πηγή: in2life