Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Νοεμβρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα πιθανό να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς και να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι ή να κάνεις μια έρευνα στο φιλικό σου περίγυρο και να κάνετε κάτι όλοι μαζί.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε αυτά που σου δημιουργούν συναισθήματα χαράς. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς θα νιώσεις πως καμία δραστηριότητα και κανένα χόμπι δεν μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς. Αναζήτησε συναισθηματική θαλπωρή στους φίλους και το/η σύντροφο σου!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα τονίσει τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και της οικογένειας σου. Αν δεν υπάρχουν θα φροντίσεις να δημιουργήσεις καθώς θα έχεις την τάση για παράπονα! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα που σε έκαναν να νιώσεις αδικημένος/η και θα ζητήσεις το λόγο ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να σε καταλάβουν ούτε για να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα. Συγκρατήσου και μέτρησε μέχρι το δέκα πριν εκφράσεις το επόμενο σου παράπονο.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις προτάσεις για βόλτα, καφέ και ψιλή κουβέντα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, συγγενείς, γείτονες και φυσικά άλλο που δεν θέλεις! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα τονίσει τον εξωστρεφή σου χαρακτήρα αλλά και τη διάθεση για κοινωνικό σχολιασμό!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα δεν είναι βοηθητικό για να φέρεις στην επιφάνεια τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου καθώς όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να σε εκνευρίσει! Μη ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους καθώς μετά από λίγο θα σου περάσουν τα νεύρα!

Καρκίνος

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θα το συνδέσεις με τα οικονομικά σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και πιθανό να σε κάνει κτητικό/η με αντικείμενα αλλά και ανθρώπους!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα εντείνει το άγχος σου καθώς θα σου δημιουργήσει θέματα αυτοπεποίθησης. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές διεκδικήσεις και συμφωνίες καθώς θα κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Πίστεψε στις ικανότητες σου καθώς αν δεν το κάνεις εσύ πως θα το κάνουν οι υπόλοιποι;

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται από εχτές στο ζώδιο σου και κινεί τα νήματα της ψυχολογίας σου καθώς επηρεάζει άμεσα τη διάθεση σου. Οι συναισθηματικές εναλλαγές είναι κάτι παραπάνω από πιθανές και θα “τρελάνουν” τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου σήμερα! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Σκορπιό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει εσωτερική ένταση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Προσπάθησε οι ενέργειες σου να ταυτίζονται με τις σκέψεις σου διαφορετικά θα δημιουργήσεις σύγχυση στους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου.

Παρθένος

Η διάθεση σου θα επηρεαστεί από τις συναισθηματικές αναταράξεις που θα έρθουν μαζί με τη Σελήνη από το Λέοντα! Σήμερα θα νιώθεις εκτεθειμένος/η σε φόβους και φοβίες για αυτό δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, καθώς προτεραιότητα θα έχουν οι ανησυχίες σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα εντείνει την αναταραχή. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς προκειμένου να μπορέσεις να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί πιο καθαρά και να το αντιμετωπίσεις καλύτερα.

Ζυγός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους θα σε απασχολήσουν ευχάριστα σήμερα καθώς θα βρίσκονται στο πλευρό σου και θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα δεν θα βοηθήσει τις σχέσεις με τους φίλους σου. Πιθανό να νιώσεις πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν, πιθανό εσύ ο/η ίδιος/α να μη βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και τους στόχους σου. Μην αναζητάς συμμάχους σήμερα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί και κάνε υπομονή μέχρι αύριο!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις συνεχίζουν να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα και για σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τις κρατά  στο προσκήνιο.  Σήμερα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου ή να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου και να σε πιάσουν αμφιβολίες για τις δεξιότητες σου. Καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και σημαντικά ραντεβού καθώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα γίνει εμφανής και στους γύρω σου.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να εμπλουτίσεις τις ήδη υπάρχουσες θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για μάθηση με αποτέλεσμα να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο. Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από το Σκορπιό και θα σου προσδώσει κυκλοθυμικές τάσεις και ανησυχίες που δεν έχουν καμία λογική. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες καθώς μπορεί να συμβούν μικρές παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου γιατί μπορεί να πεις και κάτι παραπάνω.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σου δεν θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία και έντονα συναισθήματα που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εμμονές με πρόσωπα αλλά και χρήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα εντείνει τη συναισθηματική σύγχυση καθώς δεν είναι βοηθητικό για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και να τα βάλεις σε τάξη. Προσπάθησε να μη χαλάσεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση σου σκεπτόμενος/η πράγματα και καταστάσεις που δεν γίνεται να αλλάξουν.

Υδροχόος

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα είναι το πιο σημαντικό μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε προτρέπει να δεις τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου όπως ο/η σύντροφος αλλά και οι συνεργάτες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και δεν θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις σωστά τους ανθρώπους σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να μην παρασυρθείς από την κυκλοθυμία που νιώθεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύς

Η καθημερινότητα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πιεστική καθώς θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που συνηθίζεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και εγείρει ζητήματα και υποχρεώσεις ρουτίνας που μπορεί να μην είναι δύσκολες αλλά θα είναι αρκετές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό το απόγευμα θα ενισχύσει την κούραση που νιώθεις δημιουργώντας σου νεύρα. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συναντήσεις και επαφές με κόσμο για αυτό άφησε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια για άλλη ημέρα ή αν δεν μπορείς, πρόβαρε το καλό σου χαμόγελο πριν και μη το ξεχάσεις σπίτι!

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα