Χωρίς κατηγορία

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Απριλίου;

zodia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής και ευδιάθετος/η όπως συνηθίζεις καθώς οι ανησυχίες σου θα είναι έντονες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει δύσκολα συναισθήματα όπως ζήλεια, καχυποψία και κτητικότητα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στον Ταύρο, θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικούς λογαριασμούς που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα. Σήμερα είναι η ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην τις μεταφέρεις στο μέλλον.

Ταύρος

Οι άνθρωποι που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα κάνουν με κάποιο τρόπο αισθητή την παρουσία τους σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει ευάλωτο στη γνώμη των άλλων με αποτέλεσμα να κινηθείς με γνώμονα τι θα πουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις νέες συμφωνίες και καλύτερα να κρατήσεις χαμηλό προφίλ σήμερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει διακριτικά αρχικά, πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αναβάλλεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις. Βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει κυρίως αν ανήκουν στις εργασιακές ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η. Η αφηρημάδα θα είναι άλλο ένα στοιχείο της ημέρας και μπορεί να γίνει η αιτία να ξεχάσεις δουλειές, υποχρεώσεις και ανθρώπους!

Καρκίνος

Έφτασε η ημέρα που θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δώσει αφορμές για να περάσεις καλά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο θα φέρει ξανά στο προσκήνιο φίλους που είχατε χαθεί και έρωτες του παρελθόντος! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποφασίσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρεθούν ξανά στη ζωή σου και ποιοι θα απομακρυνθούν άμεσα!

Λέων

Μια συζήτηση με την οικογένεια σου για κάποιο θέμα που έχει προκύψει, είναι πιθανή σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, θα δυναμιτίσει μια απλή συζήτηση και θα την κάνει να φτάσει σε γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να εστιάσεις στο κύριο θέμα και μην ψάχνεις αφορμές από γεγονότα του παρελθόντος για να εκνευριστείς. Μια επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει κατά το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και θα πρέπει να πάρεις την τελική απόφαση.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις νέα και τηλεφωνήματα από αδέρφια, ξαδέρφια λοιπούς συγγενείς και γνωστούς καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρεξηγήσεις ακόμα και σε μια απλή συζήτηση. Όσο λιγότερα πεις σήμερα τόσο μικρότερες πιθανότητες έχεις να παρεξηγηθείς με τους γύρω σου! Η ημέρα μπορεί να φέρει νέα και επιστροφές ανθρώπων που δεν έχεις επαφές πια για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες και αιτία θα είναι η κατάσταση που επικρατεί στο πορτοφόλι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο σε καλεί να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Η ημέρα ενδείκνυται μόνο για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και όχι για να συνάψεις νέες οικονομικές συμφωνίες καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις πως δεν θα σε καλύπτουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή απόσταση μεταξύ εσένα και των άλλων. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς τα επικοινωνιακά λάθη είναι πολύ πιθανά και θα δημιουργήσουν αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Τοξότης

Σήμερα η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα σε αφήσει προσωρινά καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει στο μυαλό σου καταστάσεις που σε αγχώνουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βάλει στη διαδικασία να εξωτερικεύσεις τις ανησυχίες σου, όμως μπορεί να το κάνεις με λάθος τρόπο. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ακόμα και σε δουλειές ρουτίνας γι αυτό έλεγξε τις λεπτομέρειες πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοι σου και οι άνθρωποι που μοιράζεσαι κοινούς στόχους και ιδέες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου και εσύ θα βρεθείς να κάνεις το διαμεσολαβητή! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο θα περιπλέξει τα πράγματα και θα εντείνει τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις. Προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε διενέξεις και λοιπές συζητήσεις αν δεν είναι απαραίτητο καθώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς!

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα δημιουργήσουν αναστάτωση σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, μπορεί να φέρει μια αναστάτωση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Κράτησε χαμηλό προφίλ σήμερα ώστε να περάσει η ημέρα ανώδυνα και μην εμπλακείς σε πηγαδάκια εντός δουλειάς. Μην μεταφέρεις θέματα της δουλειάς σου στο σπίτι και το αντίστροφο καθώς θα περιπλέξεις τα πράγματα.

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα ενισχύσει την όρεξη και την ανάγκη σου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο περιβάλλον σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο, θα δυσκολέψει θέματα επικοινωνίας. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις εκνευρισμένος/η με όλους προσπάθησε να σκέφτεσαι προσεκτικά τι θα πεις πριν το πεις καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις! Αν κάτι φτάσει στα αυτιά σου εξέτασε το προσεκτικά πριν αντιδράσεις καθώς το «χαλασμένο τηλέφωνο» θα έχει την τιμητική του!

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα