Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Φεβρουαρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα έχεις μια ροπή προς την απαισιοδοξία, καθώς μια μικρή αφορμή είναι πιθανό να σου θυμίσει ανθρώπους και γεγονότα που θα ήθελες να ξεχάσεις και να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει εντάσεις και μια μάχη ανάμεσα στα συναισθήματα που έχεις καταπιέσει και στη λογική που σου λέει πως όποιος παίζει με τη φωτιά στο τέλος θα καεί. Η ημέρα ευνοεί οικονομικές υποθέσεις και, αν στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί, μπορεί να καταφέρεις να αφήσεις για λίγο τα υπόλοιπα.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Σκορπιό και θα τονίσει τις σχέσεις σου με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η τάση που θα έχεις να αφουγκράζεσαι και να καταλαβαίνεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα, θα προκαλέσει μια διαρκή αναζήτηση επιβεβαίωσης προκειμένου να αισθανθείς πως έχεις επιτύχει το στόχο σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία και να συνειδητοποιήσεις πως η γνώμη των άλλων ειδικά για δικές σου αποφάσεις είναι συμβουλευτική και όχι δεσμευτική.

Δίδυμοι

Η δουλειά θα αποσπάσει την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και τα θέματα που αφορούν την εργασία σου θα πάρουν πολύ σημαντική θέση μέσα στην ημέρα σου. Είναι πιθανό να προκύψουν οικογενειακές, εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις αλλά εσύ είσαι πολύ σκληρός/ή για να το βάλεις κάτω. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με τόσο ζήλο με τις υποχρεώσεις σου που θα το παρακάνεις και θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και εσύ ανήκεις στους/στις ευνοημένους/ες της ημέρας, καθώς η διάθεσή σου θα πάρει την ανιούσα! Η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους σου και την απασχόληση σου με δημιουργικές δραστηριότητες. Άδραξε κάθε λεπτό και γέμισε τις μπαταρίες σου περιτριγυρισμένος/η από ανθρώπους που αγαπάς. Βέβαια, αν σου χαλάσει κανείς χατίρι θα νευριάσεις και θα κάνεις σαν παιδί, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί θα χαλάσεις την καλή σου διάθεση και των γύρω σου!

Λέων

Ίσως σήμερα να επικρατήσει μια περίεργη κατάσταση καθώς θα προκύψουν συζητήσεις που μπορεί να φέρουν διαφωνίες και εντάσεις κυρίως με τα άτομα της οικογένειας σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναταραχή καθώς θα θυμηθείς όλες τις αδικίες που έχεις υποστεί. ΟΙ δικοί σου θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν αντιμέτωποι με τα νεύρα σου και έπειτα μπορεί να ακολουθήσουν και άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε τουλάχιστον να αφήσεις οτιδήποτε και να έχεις εκτός δουλειάς για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθένος

Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα του συγγενικού -και όχι μόνο- περιβάλλοντός σου θα είναι μέσα στη λίστα με τις προτεραιότητες της ημέρας, καθώς σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου χαρίζει την ικανότητα της πειθούς και της επιμονής καθώς το «λέγειν» σου, σε συνδυασμό με τα επιχειρήματα σου και τον ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης σου, δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο/η. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην εκνευριστείς σε περίπτωση που κάποιος/α δεν πειστεί!

Ζυγός

Οι υλικές σου ανάγκες δε θα συμβαδίζουν με το πορτοφόλι σου σήμερα και αυτό θα είναι κάτι που θα σε αγχώσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να υπολογίζεις τα πάντα πριν αποφασίσεις να κάνεις «επενδύσεις». Πρόσεξε να μην το παρακάνεις γιατί σήμερα κινδυνεύεις να χάσεις τις ισορροπίες και είτε να γίνεις πολύ σπάταλος/η είτε να περάσεις στο άλλο άκρο!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει δονήσεις στη διάθεσή σου και έπειτα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα ή να θέλεις να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα και μάλιστα γρήγορα! Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τη συμπεριφορά σου και τη βιασύνη που μπορεί να σε πιάσει γιατί θα δημιουργήσεις άγχος στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Αν καταφέρεις να χαλαρώσεις τότε σίγουρα όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

Τοξότης

Παρόλο που φημίζεσαι για την αισιοδοξία σου σήμερα θα ξεχάσεις τη θετική στάση με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα συνήθως. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει στο προσκήνιο φοβίες και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την ημέρα σου. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις όλα όσα σκέφτεσαι και θα δεις μόνος/η σου πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλιώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που δε θα σε βοηθήσουν πουθενά.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και τα θέματα που τους απασχολούν θα έχουν προτεραιότητα σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα τονίσει τη σημασία των φίλων σου στη ζωή σου. Η καλή και συμπονετική σου διάθεση σήμερα θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με τα θέματα των άλλων και να τους βοηθήσεις με όποιο τρόπο μπορείς. Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι επαφές με σωματεία, συλλόγους και ομάδες θα έχουν την τιμητική τους και θα φέρουν δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σου.

Υδροχόος

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό, θα έρθει στην επιφάνεια η εργασιομανής πλευρά του εαυτού σου και θα αναλάβεις δράση! Αυτό που θέλεις είναι να επιτύχεις κάποιες επαγγελματικές επιδιώξεις και σήμερα θα ξεκινήσεις προετοιμασίες! Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σου θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες και να βρεις την υποστήριξη που επιθυμείς. Μη βιαστείς να επαναπαυτείς ακόμα και αν οι άλλοι είναι υποστηρικτικοί καθώς μόνο με επιμονή και υπομονή θα καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου.

Ιχθύς

Σήμερα το μυαλό σου έχει πάρει ρεπό και ταξιδεύει από τη μια σκέψη στην άλλη, από τη μια επιθυμία στην άλλη και από το ένα μέρος στο άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και σε κάνει «επιρρεπή» στις πνευματικά ταξίδια καθώς είναι τα μόνα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Είναι πιθανό να έχεις νέα από ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος που θα σε χαροποιήσουν. Μπορεί να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό καθώς και μια πρόταση για ένα ταξίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα