Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιανουαρίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιανουαρίου:

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα φέρει σε πρώτο πλάνο τα πρέπει και τα θέλω σου. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως θα καταφέρεις να καλύψεις τις ανάγκες σου αν κερδίσεις τη σιγουριά που επιθυμείς στον επαγγελματικό τομέα για αυτό και θα ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό. Από την άλλη αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει μια ανησυχία στους δικούς σου καθώς ακόμα και να είσαι στο σπίτι σήμερα θα είναι σαν να μην είσαι. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή καθώς χρειάζεται ισορροπία για να νιώσεις πλήρης.

Tαύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα φέρει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη σου για επικοινωνία. Είναι πιθανό να θελήσεις να βγεις μια βόλτα, να συναντήσεις κόσμο, να μοιραστείς μαζί τους τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Το αίτημα της Πανσελήνου είναι να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες και να τονώσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις. Η πληρότητα που θα νιώσεις από αυτό δεν θα συγκρίνεται με τίποτε άλλο, για αυτό επεδίωξε να βρεθείς συντροφιά με αγαπημένους σου ανθρώπους!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις οικονομικές σου επιδιώξεις. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως οι ανάγκες σου σε υλικά αγαθά αλλά και σε συναισθήματα θα είναι έντονες και δεν γίνεται να τις αγνοήσεις. Σήμερα θα δώσεις σημασία σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφαλής είτε αυτό είναι πρόσωπα, είτε είναι χρήματα, είτε είναι κάποια αγαθά. Πρόσεξε μόνο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνεις πιεστικός/η με οτιδήποτε αγαπάς και θεωρείς δικό σου και αυτό θα δημιουργήσει εκνευρισμό.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζώδιό σου θα φέρει τις ανάγκες σου σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να τις αγνοήσεις. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ευάλωτος/η απέναντι στους άλλους-ιδιαίτερα τους αγαπημένους σου άλλους- καθώς μέσα από αυτούς θα εξαρτηθεί και η αυτοπεποίθηση σου. Θα πρέπει να διαχωρίσεις τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες καθώς είναι πιθανό μέχρι τώρα να ταυτίζεσαι με τις ανάγκες των άλλων χωρίς πραγματικά να τις έχεις. Μην ξεκινήσεις πόλεμο απλά συνειδητοποίησε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και ακολούθησε το.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο να τις διαχειριστείς. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τον τελευταίο καιρό η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της σε έχουν απορροφήσει και έχεις αφήσει πίσω τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς είναι πιθανό οι σκέψεις σου να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να μην μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και πως μπορείς να το αποκτήσεις.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα σε φέρει σε επαφή με τους φίλους σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι κοινές σας ανάγκες είναι αυτές που σας ενώνουν. Βρες τρόπο να τους δείξεις τη σημασία που έχουν για εσένα καθώς η έκφραση των συναισθημάτων σου ευνοείται σήμερα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να το παρακάνεις και οι συναισθηματικές σου ανάγκες να σε οδηγήσουν σε υπερβολές στην έκφραση. Αυτές με τη σειρά τους μπορεί να δημιουργήσουν στους άλλους μεγάλες προσδοκίες για εσένα και να προκύψει ένας φαύλος κύκλος που θα σε εκνευρίσει.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα φέρει στο μυαλό σου ερωτήματα σχετικά με αν σε καλύπτει η δουλειά σου και πόσο. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμερίσει δικές σου προσωπικές ανάγκες για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό δεν θα σου αρέσει. Μην πάρεις αποφάσεις κάτω από συναισθηματική υπερχείλιση καθώς δεν θα πάρεις τις σωστές. Σκέψου τρόπους ώστε να διαχειριστείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώστε να έχεις έστω και λίγο χρόνο για αυτά που επιθυμείς αλλά σκέψου ρεαλιστικά και όχι με υπερβολή και περίσσιο συναισθηματισμό.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνειδητοποιήσεις ποιους θέλεις και ποιους δεν θέλεις να έχεις στον περίγυρο σου. Είναι πιθανό να είχες μεγάλες προσδοκίες από ανθρώπους και τελικά να απογοητεύτηκες με αποτέλεσμα σήμερα να ξεκινήσεις να θυμάσαι όλα αυτά που σε πλήγωσαν. Η συναισθηματική υπερχείλιση δεν αποκλείεται να φέρει ένταση και εκνευρισμό και θα πρέπει να ασκήσεις ισχυρή βούληση για να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Χαλάρωσε, σκέψου με ρεαλισμό και άφησε κάθε είδους υπερβολές!

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως έχεις κάποιες αναμνήσεις που σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις απογοητευτεί από κάποιες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους με αποτέλεσμα αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Από την άλλη ένα πρόσωπο θα βρεθεί διακριτικά δίπλα σου και θα σε κάνει να καταλάβεις πως πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις και αυτό θα είναι ανακουφιστικό!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον ζωδιακό σου άξονα, θα είναι εκείνη που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις τις ανάγκες σου ώστε να συνειδητοποιήσεις ποιες από αυτές είναι πραγματικά δικές σου. Πιθανό να έχεις επωμιστεί ανάγκες δικών σου προσώπων και τώρα θα πρέπει να δεις αν θα συνεχίσεις να τις υποστηρίζεις ή αν θα τις αφήσεις πίσω. Ο συναισθηματισμός σου σήμερα θα είναι έντονος και μπορεί να ζητήσεις ευθύνες από τους γύρω σου σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντι σου. Απόφυγε τις υπερβολές και τις μεγάλες κουβέντες καθώς είναι σίγουρο πως θα τις πεις εν μέσω συναισθηματικού αναβρασμού.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα σε φέρει σε επαφή με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, οι οποίες θα είναι εντελώς ασύμβατες με τις δικές σου ανάγκες. Πιθανό να θελήσεις να τα αφήσεις όλα και να ασχοληθείς μόνο με αυτά που επιθυμείς, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πρακτικά θέματα δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις. Οι ευαισθησίες σου σήμερα θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να επηρεάσουν και τις επαφές με τους γύρω σου καθώς θα τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Πάρε βαθιές ανάσες και ανάκτησε την αυτοκυριαρχία σου!

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου  θα τονίσει την ανάγκη σου για έντονα συναισθήματα όπως ο έρωτας! Σήμερα θέλεις να το ζήσεις και αυτό μπορεί να κρύβει παγίδες καθώς ο υπέρμετρος συναισθηματισμός σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά! Είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις και αυτό δεν είναι μεμπτό, εκτός αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφο σου καθώς εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Συνειδητοποίησε τις προσωπικές και αισθηματικές σου ανάγκες και μην δράσεις υποκινούμενος/η μόνο από το συναίσθημα και όχι από τη λογική γιατί θα κάνεις μοιραία λάθη.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα