Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Μαρτίου;

Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Πολύς ενθουσιασμός, πολλή αδημονία για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ή να μην σας βγει στην πορεία, ή να φύγει ο ενθουσιασμός σας και να τα παρατήσετε. Αρκετός εκνευρισμός επικρατεί σήμερα και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα αποφύγετε τη σύγχυση.

Η υπερβολική ενασχόληση σας με τις ανάγκες του συντρόφου σας, μπορεί να του προκαλέσει δυσφορία και να νιώσει καταπιεσμένος, ενώ ταυτόχρονα υποδεικνύει πως είστε ανασφαλείς. Ιδανική μέρα για να κάνετε μία έξοδο με φίλους και να ξεκολλήσετε λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της φήμης και της αναγνωρισιμότητας ενισχύεται λόγω των θετικών όψεων Αφροδίτης – Ηλίου και είναι ιδανική μέρα για όσους θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Αγορές και επενδύσεις ευνοούνται μεν, αρκεί να έχει γίνει προηγουμένως η απαραίτητη έρευνα. Νομικά ζητήματα μπορούν να έχουν αίσια αποτελέσματα.

Κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του κύκλου σας, κάτι πολύ θετικό για την κοινωνική σας ανέλιξη. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ιδανική μέρα για γνωριμίες και φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καινούριες ιδέες υπάρχουν, όμως από τη σκέψη μέχρι την υλοποίηση τους είναι μακρύς ο δρόμος και θα πρέπει να το έχετε υπόψη, ώστε να μην κάνετε όνειρα θερινής νυχτός. Σήμερα είστε αρκετά αισιόδοξοι, παρ’ όλα αυτά συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Μην κάνετε σαν παλαβοί όταν συναντάτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καθώς υπάρχει κίνδυνος να σας παρεξηγήσει. Στην ανάγκη, αν δεν μπορείτε να καμουφλάρετε το στρες που σας προκαλεί, πιείτε κανένα ποτάκι. Μην το παρακάνετε όμως..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπου κολλάνε τα σχέδια σας και αναγκαστικά θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε θέματα οργάνωσης. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και βάλτε μια τάξη σε χαρτιά, λογαριασμούς και έγγραφα. Μία πρόταση συνεργασίας, μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε πολύ καλά προτού δεσμευτείτε με υπογραφές.

Ημέρα ψυχαγωγίας η σημερινή και ενδείκνυται για πολιτιστικές εκδηλώσεις και θεάματα. Αν έχετε διάθεση για να ξεσαλώσετε, αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ, ώστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις γύρω σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν σας έχει δώσει πολλά διδάγματα και έχετε πολύ περισσότερα εφόδια απ’ όσο φαντάζεστε. Σήμερα θα κριθούν πολλά από τις αποφάσεις που θα πάρετε και οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας και προσπαθήστε να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από γνώμες τρίτων. Η μέρα ευνοεί την αποσυμφόρηση από περιττό φορτίο.

Είστε έξω φρενών με άτομα για τα οποία έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό και απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν εκτιμήσει τίποτε. Τελικά δεν παύουν να σας εκπλήσσουν οι άνθρωποι, το κακό είναι όμως ότι απογοητεύεστε. Βάλτε ένα τεράστιο «Χ» ίσα με το μπόι σας, για να ησυχάσετε..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας και την πιο κουραστική διαδικασία με μεγάλη άνεση. Παράλληλα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποιες διαφορές με συνεργάτες ή συναδέλφους, ώστε να έχετε τη στήριξη τους αν τη χρειαστείτε. Η μέρα απαιτεί ομαδικότητα και συσπείρωση δυνάμεων. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

Φίλοι σας στέκονται εσάς που αντιμετωπίζετε μια ερωτική απογοήτευση και δεν θα πρέπει να τους κρατάτε σε απόσταση καθώς μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο για να βγείτε από το αισθηματικό τέλμα. Μην αντιστέκεστε στη βοήθεια που σας προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Σας απασχολεί πολύ έντονα ένα οικονομικό ζήτημα και είστε στα χαμένα σήμερα, όμως ταυτόχρονα τρέχουν και πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρείτε τους ρυθμούς σας άμεσα. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά στην πορεία, οπότε μην προεξοφλείτε καταστάσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να πετύχετε τα καλύτερα των αποτελεσμάτων.

Περιορίστε την ανάγκη σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια και στρέψτε την προσοχή σας στην προσωπική σας περιποίηση. Δεν τελειώνουν οι υποχρεώσεις, όμως εξίσου σημαντική είναι και η δική σας φροντίδα. Ιδανική μέρα για να αλλάξετε look και να ανανεωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια καινούρια ιδέα στο μυαλό σας και θέλετε να την επεξεργαστείτε με την ησυχία σας, ώστε να αποφύγετε πιθανή απογοήτευση που θα σας την προκαλέσουν παρεμβολές τρίτων. Προσπαθήστε να έχετε μία εμπεριστατωμένη γνώμη προτού προβείτε σε επενδύσεις αμφιβόλου αποτελέσματος. Ιδανική μέρα για αγορές για τον εαυτό σας.

Η όρεξη σας είναι αυξημένη και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να μην πάρετε την κάτω βόλτα. Προσπαθήστε όταν σας πιάνει η λαιμαργία να ασχολείστε με κάτι δημιουργικό που θα αποσπά την προσοχή σας. Αντί να ανοίξετε το ψυγείο, κάντε μερικά λεπτά γυμναστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναντήσεις και μετακινήσεις για την προώθηση των υπηρεσιών σας ευνοούνται σήμερα και θα μιλήσετε με αρκετό κόσμο σχετικά με θέματα που σας απασχολούν, και θα πάρετε αρκετές πληροφορίες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας εξυπηρετήσουν. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια θα πρέπει να γίνουν με σύνεση. Μην ξεχνιέστε..

Αν σκοπεύετε να ανακτήσετε τη φόρμα σας, είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε γυμναστική, κάποιο άθλημα, κλπ καθώς και για να κόψετε βλαβερές συνήθειες. Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα αγαθά για να βελτιώσετε και τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα έντασης η σημερινή εξαιτίας διαφόρων οικονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις όποιες ενέργειες σας. Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια και αποφύγετε τις μεσοβέζικες λύσεις. Ταξίδια και μετακινήσει χρήζουν προσοχής.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη κονταροχτυπιούνται σήμερα και προβλέπονται εντάσεις κυρίως μεταξύ γυναικών. Μπορεί να είναι μάνα με κόρη, αδελφές, κλπ. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα των αισθημάτων σας. Αν κυριαρχήσετε πάνω τους θα κερδίσετε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ευθύνες σας είναι αυξημένες, όμως δεν ανταμείβονται επάξια οι κόποι σας, με αποτέλεσμα να πέφτουν οι ρυθμοί σας. Εσείς συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και μην ρίχνετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας λόγω απογοήτευσης. Είναι θέμα τακτικής η προσπάθεια για το καλύτερο των αποτελεσμάτων. Η μέρα ευνοεί τις αγορές για το σπίτι.

Η ερωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς καλείστε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που έχουν συσσωρευθεί λόγω της αδυναμίας σας να μιλήσετε ειλικρινά. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εκφραστείτε δίχως αναστολές.

ΙΧΘΥΣ

Προετοιμαστείτε κατάλληλα αν σας καλέσουν για μία συνέντευξη. Είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η μέρα ευνοεί τα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως μπορείτε να επαναπαύεστε. Ένα νομικό θέμα ενδεχομένως να αναβληθεί, αλλά θα είναι προς όφελος σας.

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος στην επικοινωνία, οπότε αν δεν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας, καλύτερα να μην ανοίξετε σοβαρή συζήτηση. Μπορεί να προκαλέσετε περισσότερο εκνευρισμό και ένταση με μισοκουβέντες.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα