Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Απριλίου;

zodia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Απριλίου;

Κριός

Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και η διάθεση σου θα γίνει πιο ανάλαφρη! Σήμερα θα είσαι πιο επικοινωνιακός/η και θα ξεκινήσεις να αναζητάς τους κοντινούς σου ανθρώπους ώστε να ξεκινήσετε τη συζήτηση και να αλλάξει η ψυχολογία σου! Σήμερα είναι πιθανό να ετοιμάζεις και μια μονοήμερη ή διήμερη απόδραση με αφορμή το Πάσχα. Ακόμα και αν δεν έχεις κάτι στο μυαλό σου, μια πρόταση για ένα ταξιδάκι-αστραπή μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό, δίνοντας σου την ευκαιρία να φτιάξεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει μια ανησυχία με αποτέλεσμα να είσαι συνεχώς στην πρίζα. Μην τα βάλεις με τους γύρω σου γιατί δεν θα σε βοηθήσει κάπου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ένα νέο σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα που περιμένεις.

Δίδυμοι

Το πρωί η προσοχή σου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις πριν το Πάσχα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου καθώς τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μπορείς να τους ζητήσεις τη βοήθεια τους ώστε να βάλουν και εκείνοι ένα χεράκι και να τελειώνεις ακόμα πιο γρήγορα. Μπορεί να προκύψει και κάποιο θέμα σχετικό με κάποιο συνεργάτη σου ή τον/την σύντροφό σου αλλά, αν έχεις καλή διάθεση, όλα λύνονται!

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα παραμένει στο Σκορπιό για να γεμίσεις λίγο ακόμα τις μπαταρίες σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές που δεν έχεις κάνει ακόμα. Αν δεν αφήσεις το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, τότε πολύ γρήγορα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις οτιδήποτε πρέπει να κάνεις!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με το μυαλό σου να σκέφτεται θέματα που απασχολούν το σπίτι σου και τη δουλειά σου καθώς η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα δώσει το έναυσμα για να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε σε ανησυχεί και να κοιτάξεις και λίγο εσένα! Σήμερα ευνοούνται οι δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα είτε αυτό είναι μια βόλτα με φίλους σου είτε η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι σου!

Παρθένος

Τα νέα που έμαθες από συγγενείς, φίλους και γνωστούς τις προηγούμενες ημέρες που η Σελήνη ήταν στο Σκορπιό, σου τράβηξαν το ενδιαφέρον μακριά από τις δικές σου ανησυχίες. Η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη το μεσημέρι και θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου. Προσπάθησε να συμμετέχεις σε συζητήσεις ήρεμα και μην ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς γιατί θα τη βρεις! Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει εξίσου και θα ζητήσεις και τη γνώμη των δικών σου ανθρώπων.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και θα τονίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις! Λόγω των ημερών μπορεί να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με συγγενείς, γνωστούς, ακόμα και γείτονες προκειμένου να μάθεις πως θα περάσουν αυτές τις ημέρες. Η ημέρα θα αναδείξει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα προκαλεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν και τη σχέση σου με τους άλλους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει οικονομικά θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είναι πιθανό να έχεις ξοδέψει αρκετά αυτές τις ημέρες και σήμερα θα το συνειδητοποιήσεις και δεν θα σου αρέσει! Αν θέλεις να νιώσεις σιγουριά μπορείς να ξεκινήσεις αποταμίευση τώρα!

Τοξότης

Οι ανησυχίες σου και το άγχος σου θα είναι έντονο για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα το ενισχύει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα επαναφέρει τη διάθεση και την ενέργεια σου στα φυσιολογικά τους επίπεδα! Θα νιώσεις ξανά δραστήριος/α αλλά μπορεί να το παρακάνεις και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για να κάνεις ένα μικρό καβγαδάκι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στη διάθεση σου και μην περάσεις από το ένα άκρο στο άλλο!

Αιγόκερως

Το πρωί η ημέρα συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στους φίλους σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες! Το μεσημέρι θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς στα ενδότερα καθώς επιθυμείς να μείνεις λίγο μόνος/η. Βρες κάτι να εστιάσεις την προσοχή σου καθώς αν κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα το μυαλό σου θα ξεκινήσει να κάνει διάφορα σενάρια, μάλλον επιστημονικής φαντασίας!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σου προκαλεί εμμονές με επαγγελματικά θέματα, όμως το μεσημέρι θα περάσει στον Τοξότη και θα συνειδητοποιήσεις πως βρισκόμαστε δύο ημέρες πριν το Πάσχα! Είναι πιθανό λοιπόν να αποφασίσεις να δεις φίλους σου και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που είχες παραμελήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προσπάθησε να διώξεις από το μυαλό σου τα επαγγελματικά άγχη γιατί χρειάζεσαι ένα διάλλειμα!

Ιχθύς

Η Σελήνη θα παραμείνει στο Σκορπιό για λίγες ώρες ακόμα και φρόντισε να εκμεταλλευτείς την παραμονή της εκεί και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει και να χαλαρώσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και μπορεί να προκύψει κάποιο επαγγελματικό θέμα που θα σε ξεβολέψει. Προσπάθησε να το λύσεις και αν είναι κάτι που δε λύνεται άφησε το για μετά το Πάσχα καθώς αν δεν το κάνεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς.

E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα