Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Μαρτίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα τη διαχείριση του λόγου σας καθώς ο Ερμής είναι σε δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν τα λόγια και οι προθέσεις σας. Πιθανή ανατροπή των σχεδίων σας θα οφείλεται σε γραφειοκρατικά κολλήματα, οπότε θα πρέπει να κάνετε μια σύντομη επαλήθευση των πλάνων σας τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία.

Πιθανή σύγκρουση με συγγενικά σας πρόσωπα λόγω έλλειψης συνεννόησης, θα την αποφύγετε αν κρατηθείτε μακριά τους. Η αγανάκτηση σας είναι μεγάλη και είναι πολύ δύσκολο να παραμείνετε ήρεμοι αν σας δώσουν (που θα σας δώσουν) κάποια αφορμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν κάποια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα για να αποφασίσετε μιας και τείνετε προς διάφορες κατευθύνσεις. Αφιερώστε χρόνο στον λεπτομερή σχεδιασμό των πλάνων σας και αν είναι δυνατόν, αποφύγετε τις δεσμεύσεις τουλάχιστον μέχρι να βγει η εβδομάδα. Ταξίδια και σύντομες μετακινήσεις χρήζουν προσοχής.

Θέματα εμφάνισης που σας απασχολούν θα πρέπει να τα πάρετε πιο ζεστά και να τα αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα, ώστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά για μια σωστή διατροφή και γυμναστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όταν κάνετε τον προγραμματισμό σας, μην αμελείτε τον υπολογισμό των προσωπικών σας εξόδων. Σήμερα η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας μπορούν να τονώσουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και τελικά να πείσετε τους άλλους για θέματα τα οποία είναι αμφίβολο κατά πόσο θα τακτοποιηθούν από την πλευρά σας. Προσγειωθείτε εγκαίρως.

Θέματα εκπαίδευσης και σπουδών μπορεί να σας έχουν απομακρύνει από το περιβάλλον σας, είναι όμως πολύ σημαντικό το να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας σε αυτήν τη σημαντική φάση της ζωής σας. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα που είστε γεμάτοι αισιοδοξία και θετική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσετε ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο και θα εκτιμηθούν δεόντως η βοήθεια και οι γνώσεις σας. Περιορίστε τα έξοδα σας και κάντε τις αγορές σας με την απαραίτητη σύνεση.

Η τρυφερότητα που δείχνετε στα παιδιά, αυξάνει τη γοητεία σας και μπορεί να κερδίσετε αρκετή εκτίμηση από το αντίθετο φύλο. Είναι μία μέρα που οι πλανήτες συνωμοτούν προς όφελος σας και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα έθετε πιο κοντά με ένα καινούριο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Όσοι σκοπεύετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση είτε γιατί έχετε κουραστεί να πασχίζετε αδίκως, είτε επειδή έχετε σκεφτεί μια καινούρια ιδέα, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας καθώς και για να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που σας ζορίζουν, μην τα αφήνετε όμως να σας καταρρακώνουν.

Είστε πολύ μπερδεμένοι σχετικά με τα ερωτικά σας. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνεστε έντονη έλξη για το ταίρι σας, δεν παύει όμως η σκέψη σας να τρέχει και σε ένα προηγούμενο έρωτα. Ένστικτα και επιθυμίες που δεν ικανοποιούνται, γίνονται απωθημένα και επιβαρύνουν την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς δεν προβλέπεται η άμεση επίλυση του. Στον επαγγελματικό τομέα πιθανή ένταση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφο θα προκαλέσει ένα αμήχανο κλίμα που καλό είναι να αποφευχθεί, ώστε να μην πέσει η απόδοση όλων. Φανείτε προνοητικοί με τα χρήματα σας.

Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, ώστε να επανέλθουν ο ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο εγωισμός και η αναλγησία σας, ταλαιπωρούν πρώτα εσάς και μετά τους άλλους. Σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε την υπέρβαση και το πρώτο βήμα για μια επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα σήμερα, ώστε να αφοσιωθείτε σε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Η μέρα δεν επιτρέπει καθυστερήσεις και είναι απαραίτητο να είστε σε εγρήγορση. Νομικά, γραφειοκρατικά θέματα θα σας προκαλέσουν κούραση, άπαξ όμως και ξεμπερδέψετε, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.

Η οικονομική σας κατάσταση φρενάρει τις προσπάθειες σας στην ερωτική σας ζωή και είστε λίγο απογοητευμένοι, όμως το να αποκλείετε ερωτικούς συντρόφους συνεχώς, μόνο στασιμότητα μπορεί να προκαλέσει. Κυνηγήστε την τύχη σας και θα δείτε πως όλα ξεπερνιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούρια ευκαιρία που θα συναντήσετε, ίσως να σας φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή και ενδεχομένως να την απορρίψετε δίχως δεύτερη σκέψη, όμως θα είναι μέγα λάθος. Μην σας παρασύρει η έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους και εξετάστε με προσοχή όλες τις παραμέτρους, Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις.

Έχουν χαλάσει φιλίες και φιλίες στο παρελθόν για έρωτες που τελικά δεν είχαν αίσια κατάληξη και μπορεί να δείτε ξανά το ίδιο έργο αν δεν προσέξετε αυτήν τη φορά τόσο τις συναναστροφές σας, όσο και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Η ίντριγκα είναι αναπόφευκτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμικά ξεκινάτε τη μέρα οι Τοξότες καθώς θέλετε να τακτοποιήσετε ένα σωρό υποχρεώσεις και μετά να αποδράσετε, προσέξτε όμως καθώς η πολλή βιασύνη προκαλεί λάθη και απώλειες. Αν σκοπεύετε να κάνετε μία επένδυση, καλύτερα να το αποφύγετε, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείτε για τη σταθερή ροή των χρημάτων σας. Περιορίστε τα έξοδα σας.

Βρείτε επιτέλους το κουμπί του συντρόφου σας και μην υποχωρείτε καταθέτοντας τα όπλα. Η συνεχής απάθεια σας μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό στο ταίρι σας καθώς σας κάνει να φαίνεστε εντελώς αδιάφοροι για τα αισθήματα του. Οργανώστε κάτι για τους δυο σας επιστρατεύοντας τον ρομαντισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανή ανατροπή των σχεδίων σας δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει καθώς υπάρχει πάντα κι ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια, αλλά θα είναι παροδικά. Αξιοποιήστε το χρόνο για να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας και τακτοποιήστε οφειλές που μπορούν να σας στριμώξουν αργότερα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά εγχειρήματα.

Έχετε όλη την καλή διάθεση να μοιράστε ισόποσα το χρόνο μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, όμως δεν τα πάτε και τόσο καλά με τη διαχείριση του χρόνου σας και δημιουργούνται εντάσεις με το ταίρι σας. Σήμερα βάλτε σε προτεραιότητα τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξίδι που προκύπτει για επαγγελματικούς λόγους, θα συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου σας και θα ανακαλύψετε νέες μεθόδους που θα σας διευκολύνουν πολύ, ενώ μπορεί να προκύψει και μία νέα πρόταση που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές και τα προσωπικά σας αντικείμενα από το μεσημέρι και μετά.

Θα διαπιστώσετε πως έχετε πολλά κοινά με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας και θα ανακτήσετε τη χαμένη σας διάθεση εσείς που έχετε κουραστεί να σπαταλάτε το χρόνο σας με σχέσεις που δεν έχουν μέλλον. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

ΙΧΘΥΣ

Τακτοποιήστε σήμερα εκκρεμότητες των προηγούμενων ημερών, ώστε να έχετε στη διάθεση σας όλο τον απαραίτητο χρόνο και το μυαλό για να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εγχείρημα. Πιθανή συνομιλία ή συνάντηση με έναν πρώην συνεργάτη, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε την τρέχουσα εργασία σας όντας πιο αποφασισμένοι και σίγουροι.

Υπάρχουν τομείς στη ζωή σας που χρήζουν περισσότερης προσοχής και σήμερα που έχετε μεγαλύτερη άνεση χρόνου, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με ό,τι θεωρείτε σημαντικό. Μπορεί να είναι οι φίλοι σας ή ο σύντροφος σας. Φροντίστε να απολαύσετε τις στιγμές που προβλέπονται ευχάριστες.

Όλη η επικαιρότητα