Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Απριλίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Μία υπόθεση από το παρελθόν επανέρχεται στο προσκήνιο και θα πρέπει να την τακτοποιήσετε καθώς η μέρα ευνοεί την επίλυση θεμάτων. Σήμερα δεν είστε και πολύ ορεξάτοι για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Προτιμάτε να κάνετε συζητήσεις για προσωπικά σας ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με αγορές για το σπίτι.

Τα προβλήματα σας μπορεί να σας φανούν αστεία αν σας αποκαλύψει ένα φιλικό σας πρόσωπο σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται και θα θέλετε να το στηρίξετε με κάθε τρόπο. Η ευαισθησία και η γενναιοδωρία σας κάποια στιγμή θα σας επιστραφούν και με το παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή μία καινούρια συνεργασία, σήμερα είναι μία καλή στιγμή καθώς οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου είδους προσπάθειες, θα πρέπει όμως να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Αγορές για τον εαυτό σας θα σπαταλήσουν αρκετό από το χρόνο σας μιας και είναι σίγουρο πως θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου.

Ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να αναθερμάνει τη σχέση σας, αρκεί να το αξιοποιήσετε σωστά. Δηλαδή, μην αρχίσετε να ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητας. Στρέψτε την προσοχή σας στα καινούρια μέρη που θα βρεθείτε και απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα το συμφέρον σας και να βγείτε κερδισμένοι παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε οικονομική στενότητα, ενδεχομένως να είναι αποτέλεσμα λανθασμένων χειρισμών και θα πρέπει να αλλάξετε τακτική όσον αφορά τις οικονομικές σας δοσοληψίες. Επαφές με το εξωτερικό, ανοίγουν νέες πόρτες.

Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν θέματα που αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά, όμως δεν είστε ικανοποιημένοι καθώς λείπει το συναίσθημα και η εγκεφαλική επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε μπλοκαρισμένοι οι Καρκίνοι λόγω προσωπικών και οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν και μπορεί να χάσετε μια καλή ευκαιρία συνεργασίας. Η αδυναμία σας να πάρετε πρωτοβουλίες και η απόμακρη στάση που κρατάτε, προκαλούν αμφιβολίες στους άλλους. Δείξτε περισσότερη προθυμία για να αναλάβετε τα καθήκοντα σας και φανείτε πιο ευέλικτοι.

Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί μία τεταμένη ατμόσφαιρα που σας κάνει να αναζητάτε την ανεξαρτησία σας ολοένα και περισσότερο, όμως μπορεί η οικονομική σας κατάσταση, να μη σας επιτρέπει να σταθείτε στα πόδια σας. Ενδεχομένως να χρειαστείτε χρόνο για να το πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Θέματα καριέρας σας απασχολούν πολύ και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Μία καινούρια συνεργασία ξεκινά με πολύ θετικούς οιωνούς και είναι στο χέρι σας να την κρατήσετε και να ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Οικογενειακά ζητήματα είναι το βασικό σας μέλημα και προσπαθείτε να παρέχετε ό,τι καλύτερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Η καθιστική ζωή λόγω εργασίας κυρίως, σας έχει κάνει μαλθακούς και ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγα λεπτά γυμναστικής που θα τονώσουν το μυαλό και τη διάθεση σας, ενώ θα βελτιώνεται σταδιακά και η σιλουέτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ενθουσιασμένοι με ένα νέο εγχείρημα που εξελίσσεται θετικά και από τον πολύ ενθουσιασμό σας, μπορεί να σας διαφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί εσείς ειδικά των τελευταίων ημερών αν πρόκειται να πάρετε μία σημαντική απόφαση. Η μέρα δίνει ευκαιρίες, απαιτεί όμως συγκροτημένη σκέψη και έξυπνη διαχείριση του λόγου σας.

Το άγχος σας σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να μπλεχτείτε σε ιστορίες για αγρίους με ακατάλληλο για εσάς πρόσωπο. Μην έχετε ως αυτοσκοπό μόνο την απόκτηση παιδιού παραβλέποντας όλες τις συνθήκες για μία υγιή και ισορροπημένη σχέση με κάποιο άτομο που θα αγαπήσετε πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους Ζυγούς εξαιτίας των αρμονικών όψεων Ερμή και Κρόνου που ενισχύουν τα οικονομικά σας και θα πρέπει να κοντρολάρετε το άγχος σας, ώστε να μη γίνουν λάθη που θα σας κοστίσουν. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς ευνοούνται πολύ.η

Επικοινωνιακή προβλέπεται ημέρα και ευνοούνται επαφές με πελάτες, συνεργάτες, κλπ, όμως η φλυαρία σας μπορεί να αποσυντονίσει τη συζήτηση και να χαθεί ο στόχος. Αποφύγετε τις σημαντικές αγορές καθώς είστε πολύ αναποφάσιστοι και μπορεί ακόμα και για απλά καθημερινά πράγματα να μετανιώσετε. Νομικά ζητήματα μπορούν να έχου αίσιο τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ ικανοποιημένοι από την τροπή που παίρνουν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και προχωράτε στην επίτευξη των στόχων σας με γοργούς ρυθμούς. Να ακούτε ορισμένες συμβουλές των συνεργατών σας, καθώς μπορούν να σας γλιτώσουν από άσκοπη σπατάλη χρόνου και χρήματος. Η μέρα ευνοεί τις συνεννοήσεις και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Έχετε πολλές ευθύνες και δεν είναι λίγες οι στιγμές που αγανακτείτε και θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Σήμερα μπορείτε να δώσετε έμφαση στην ψυχική σας ευεξία και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας δίνει ικανοποίηση, όπως μία δημιουργική ενασχόληση, η επαφή με φίλους, κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα παρατηρείται έντονη κινητικότητα και δράση, που σημαίνει πως εκτός από τα κέρδη σας αυξάνουν και οι ευθύνες και πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση, κάτι που σας αρέσει τους Τοξότες. Προτιμάτε να έχετε ένα φουλ πρόγραμμα παρά να μένετε άπραγοι, καθώς όσο εντείνετε τις προσπάθειες σας, ανταμείβεστε καλύτερα. Προσέξτε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης.

Καινούριες γνωριμίες μπορεί να προσελκύουν το ενδιαφέρον σας, δεν ικανοποιούν όμως τις προσδοκίες σας και παραμένουν απλές γνωριμίες. Εσείς που είστε σε σχέση, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υψηλές σας προσδοκίες σας προκαλούν έντονο άγχος καθώς έχετε υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Σήμερα κάποια είδηση θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά και σημαντικά θέματα της ζωής σας και θα βάλετε καινούριες προτεραιότητες. Η μέρα ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και την επανεξέταση των στόχων σας, ενώ ταυτόχρονα, είναι μία καλή στιγμή για την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Κοινωνικά στερεότυπα σας εγκλωβίζουν και δεν μπορείτε να αφεθείτε ελεύθεροι ώστε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να υπάρχουν βαθύτερα αίτια που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας και είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε σε κάποιο φίλο ή θεραπευτή τους προβληματισμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καινούρια ιδέα θα σας συναρπάσει και θα θέλετε να τη βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Μη βιάζεστε. Είναι ό,τι χειρότερο να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και να κάνετε πειραματισμούς χωρίς να τους έχετε πρώτα σχεδιάσει σωστά. Από τη σκέψη μέχρι την υλοποίηση μιας ιδέας είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Ενημερωθείτε κατάλληλα, αναζητήστε πιθανές λύσεις χρηματοδότησης ή πιθανό συνεργάτη.

Η ανάμνηση ενός πρώην έρωτα είναι πολύ έντονη και δεν αποκλείεται να κάνετε συγκρίσεις και ενδόμυχες σκέψεις που θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Η μέρα είναι κάπως αμφιλεγόμενη για τα αισθηματικά σας και θα χρειαστείτε χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεδιαλύνετε σκέψεις και συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Αλλαγές προβλέπονται στην καθημερινότητα σας είτε εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποθέσεων, είτε λόγω σπουδών και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Πολλές οι επαφές με διάφορα πρόσωπα, ορισμένοι μπορεί να βρεθείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να εξελίξετε μία ιδέα, γενικά είναι μία καλή μέρα για εσάς. Νομικά και κληρονομικά ζητήματα μπορούν να λήξουν θετικά.

Έντονες τάσεις εξιδανίκευσης ανθρώπων και καταστάσεων εξαιτίας του φόβου σας για απόρριψη, σας καθιστούν ευάλωτους και μπορεί να πληγωθείτε ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια σας να γίνετε αποδεκτοί από άτομα που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν ούτε καν να ασχοληθείτε μαζί τους. Φανείτε πιο επιλεκτικοί.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα