Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαΐου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στους στενούς συνεργάτες, στον/τη σύντροφό σου και στα πρόσωπα πού θεωρείς αγαπημένα σου. Επεδίωξε να περάσεις χρόνο μαζί τους καθώς η συναναστροφή σου με ανθρώπους που νιώθεις κοντά σου θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το βράδυ σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν στην προσπάθειά σου να  κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων μπορεί να καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο, καθώς θα γίνεις ακόμα και άθελά σου πιεστικός/η.

Ταύρος

Άλλη μία ημέρα που θα έχει τρέξιμο λόγω κάποιων υποχρεώσεων σου όμως καλύτερα να ξεμπερδεύεις μαζί τους τώρα ώστε να μην τις πηγαίνεις από ημέρα σε ημέρα καθώς θα έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος για να τις μεταθέσεις και τότε θα πιεστείς πραγματικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί άγχος σχετικά με τις δουλειές σου όμως να θυμάσαι πως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν κάνεις το κατάλληλο πλάνο. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως είναι πιθανόν η κούραση σου να γίνει αιτία για να τα βάλεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου, τους φίλους σου ή μία  δραστηριότητα η οποία σε γεμίζει. Προτίμησε να αφήσεις στην άκρη ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις  και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απέχεις έστω και για λίγο από οτιδήποτε σε αγχώνει. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος με τα οποία νόμιζες πως είχες τελειώσει και είναι πιθανόν  να νιώσεις συναισθηματική πίεση. Αν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά κάνε το, αν όμως δεν μπορείς προτίμησε να τα αφήσεις συνειδητά εκεί που ήταν για να μη σου χαλάσει η διάθεση.

Καρκίνος

Σήμερα κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό σου ζήτημα θα συνεχίσει να σε απασχολεί καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό  φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς τους δύο τομείς. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις επαγγελματικά με οικογενειακά ζητήματα και κράτησε τα όσο το δυνατόν σε απόσταση για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική ώστε να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα.

Λέων

Ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα σήμερα και δεν πρόκειται να μείνεις σπίτι αλλά ούτε και να τελειώσεις κάποιες δουλειές που έχεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και κάνει το ζήτημα της επικοινωνίας μείζον, καθώς  οι συζητήσεις με τους γύρω σου θα είναι  η αγαπημένη σου δραστηριότητα. Καλό θα ήταν να μην τις πάρεις αψήφιστα καθώς το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μία συζήτηση μπορεί να γίνει αφορμή για  μία διαφωνία. Αυτή η διαφωνία μπορεί να μην είναι σημαντική, αλλά  το πόσο σημαντική θα γίνει θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα την προσεγγίσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Καλό θα ήταν να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσει στις πράξεις καθώς αν σκέφτεσαι  συνέχεια  χωρίς να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου, το αποτέλεσμα δεν θα σε βοηθήσει. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θα έχει οικονομικό όφελος για εσένα. Πρόσεξε καθώς το τίμημα είναι πολύ πιθανό να είναι μεγαλύτερο και να μη συμφέρει να το επωμιστείς.

Ζυγός

Σήμερα θα φαίνεται σαν να ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου εφιστά την προσοχή καθώς θα σε κάνει να πιστέψεις πώς είσαι άτρωτος/η με αποτέλεσμα να υπερβείς τις δυνάμεις σου και να τα βάλεις με όλους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το βράδυ δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη διπλωματία σου καθώς  μία διαφωνία με κάποιο άτομο της οικογένειας σου θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς ο εκνευρισμός θα θολώσει το μυαλό σου και δεν θα σε αφήσει να το διαχειριστείς σωστά.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να χάσεις το μέτρο με αποτέλεσμα να δώσεις υπερβολική προσοχή σε μικρά πράγματα της καθημερινότητας τα οποία όμως θα γίνουν σημαντικά με αποτέλεσμα να σε εκνευρίσουν. Ο εκνευρισμός σου θα είναι αντιστρόφως ανάλογος της έκτασης του προβλήματος, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό μπορεί να σε κάνει να τα βλέπεις όλα πολύ πιο μεγάλα και πολύ πιο σοβαρά από αυτό που είναι. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και αν δεν συγκρατήσεις αυτό το συναίσθημα τότε μπορεί να φέρεις τους γύρω σου σε δύσκολη θέση. Αιτία θα είναι το γεγονός πως θα αμφιβάλλεις για οτιδήποτε και να σου πουν με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος εντυπώσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη να νιώσεις μέλος μίας ομάδα η οποία θα αποτελείται από πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα, σε καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνεις. Επένδυσε στις φιλικές σου σχέσεις καθώς θα βοηθήσουν και την ψυχολογία σου μιας και η ενασχόληση με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το καλύτερο σου. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ροπή στο να «αναγκάσεις» τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου σε κάτι. Προσπάθησε να κρατήσεις το δημοκρατικό σου χαρακτήρα και να μην πιέσεις κανέναν και για τίποτα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να επιτύχεις ένα επαγγελματικό στόχο σου ή να δείξεις στους ιεραρχικά ανώτερους στη δουλειά πως είσαι αναντικατάστατος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και θα το κάνεις με κάθε κόστος. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις ευκαιρίες για να επιτύχεις κάτι που θέλεις όμως θα υπάρξει ένα τίμημα για αυτό. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται και με τους άλλους αλλά και με τη συνείδησή σου αν δεν θέλεις  να μετανιώσεις για κάτι που έκανες.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις ανάγκη να συγχρωτιστείς με κόσμο και να έρθεις σε επαφή με νέες απόψεις και νέες πληροφορίες σχετικά με πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε κάνει «ανοιχτό/η» σε συζητήσεις γύρω από φιλοσοφικά, ιδεολογικά και πολιτισμικά ζητήματα. Η ημέρα θα εξελιχθεί ομαλά αλλά το βράδυ θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει αυτό το καλό κλίμα που υπάρχει. Αιτία θα είναι πως  μπορεί να νιώσεις πως κάποιος δεν σέβεται τις απόψεις σου ενώ εσύ σέβεσαι τις δικές του και εκεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η σου προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου.  Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μην έχεις διάθεση για επαφές ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς αγαπημένους σου. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια σύγκρουση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου εξαιτίας μιας διαφωνίας. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις πως σε αδικούν και να πεις πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις αμέσως μόλις μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα