Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιουνίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει κεφάτους και ξεκούραστους, οπότε μπορείτε να διευθετήσετε με περισσή άνεση θέματα που σας απασχολούν. Βάλτε σε προτεραιότητα ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει απώλειες και ασχοληθείτε με τον προγραμματισμό των εξόδων σας. Επαφές με άτομα σε θέση ισχύος ευνοούνται.

Η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν βγάζει στην επιφάνεια αναπάντητα ερωτήματα και μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας αν δεν κοντρολάρετε την αισθηματική σας κατάσταση. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και ασχοληθείτε με το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς που είστε σε φάση διακοπών, απολαύστε τις στιγμές μακριά από δυσάρεστες σκέψεις, ενώ όσοι παραμένετε στην πόλη και εργάζεστε, προωθήστε τις ιδέες και τις υπηρεσίες σας καθώς υπάρχουν προοπτικές για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Ενδεχομένως να είστε ζορισμένοι οικονομικά τώρα που τελειώνει ο μήνας. Κρατήστε άμυνες.

Εξηγήστε στον άνθρωπό σας τι είναι αυτό που σας φρενάρει και αναβάλετε συνεχώς την επισημοποίηση της σχέσης σας, ώστε να μην ανησυχεί αδίκως. Εσάς πώς θα σας φαινόταν να μην παίρνατε καμία απάντηση για ένα τόσο σημαντικό θέμα; Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις με το έτερον ήμισυ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ επικοινωνιακή η μέρα, οι επαφές που θα κάνετε θα φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες ώστε να μην τις έχετε στο μυαλό σας. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία καθώς και για να κάνετε αγορές που αφορούν την επιχείρηση σας.

Έχετε λίγη περισσότερη υπομονή με το ταίρι σας και μην προκαλείτε κι εσείς με τη στάση σας τεταμένη ατμόσφαιρα. Η μέρα ενδείκνυται για επικοινωνία και επίλυση ερωτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Μιλήστε ελεύθερα δίχως αναστολές και βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, διευθετήστε το με διπλωματία και μην το αναβάλετε, ώστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις και γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σας και είναι ιδανική στιγμή για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας επαφές καθώς και για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Μην κάνετε επιπολαιότητες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί συζητήστε το εγκαίρως και μη βγάζετε τα εσώψυχα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ό,τι χειρότερο.

ΛΕΩΝ

Γεμάτους ζωντάνια σας βρίσκει η νέα εβδομάδα καθώς βλέπετε να δρομολογούνται σημαντικά ζητήματα και είστε πολύ αισιόδοξοι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, κάτι που επηρεάζει θετικά και τους συνομιλητές σας. Σήμερα μπορείτε να πείσετε με ιδιαίτερη άνεση το κοινό σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, οπότε θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση και ήρθε η στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τα εργαλεία και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Οι γονείς, μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά όμορφες δημιουργίες και να τις δωρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι διανύετε μια θετική φάση καθώς αρχίζουν να επιλύονται σημαντικά οικονομικά θέματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας όντας αισιόδοξοι. Ωστόσο, προτού πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, πάρτε το χρόνο σας και σιγουρευτείτε. Η μέρα ευνοεί τις εμπορικές συναλλαγές καθώς και τη βελτίωση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

Μην περιορίζεστε όντας εξαρτώμενοι από άλλους αν θέλετε να κάνετε κάτι και δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι. Έχετε τόσο πολλές γνωριμίες, που όπου κι αν πάτε, σίγουρα θα συναντήσετε κάποιους γνωστούς, οπότε μη χαλιέστε αν δεν ανταποκρίνονται οι άλλοι στις διαθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα θετική για τα επαγγελματικά σας καθώς προκύπτει μία πρόταση που θα σας δώσει τεράστια χαρά και είναι ιδανική στιγμή για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Τακτοποιήστε μία οφειλή που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και ενημερωθείτε σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

Η σχέση σας μπορεί να μην είναι όπως θα τη θέλατε, όμως κι εσείς περιμένετε να γίνουν βελτιώσεις ως εκ θαύματος. Πάρτε πρωτοβουλίες, πλησιάστε το ταίρι σας εκφράζοντας ελεύθερα τις ανάγκες και τις διαθέσεις σας και θα δείτε πόσο σύντομα θα επανέλθουν οι ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι σας είναι το βασικό σας μέλημα και επειδή πιστεύετε στον εαυτό σας, κανονίζετε συνεχώς καινούρια πράγματα, όμως θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τον αστάθμητο παράγοντα, οπότε μην κάνετε ανοίγματα προς πολλές κατευθύνσεις. Η μέρα απαιτεί ώριμη σκέψη και ρεαλιστική θεώρηση των καταστάσεων. Παραλείψεις και λάθη θα σας κοστίσουν ακριβά.

Η κατάσταση της υγείας ενός αγαπημένου προσώπου θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με τη ζωή και θα βάλετε νέες προτεραιότητες που θα επικεντρωθούν κυρίως στη βελτίωση του ψυχισμού και της υγείας σας. Αποφύγετε τα άγχη και απολαύστε περισσότερο τις στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν σας πιάνει κανείς σήμερα τους Τοξότες καθώς η διάθεση σας για νέα εγχειρήματα είναι μεγάλη και θέλετε με κάθε τρόπο να βρείτε διεξόδους που θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Οργανώστε εγκαίρως τις επαφές που θα κάνετε και ετοιμάστε μία λίστα με τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεων με συγγενικά σας πρόσωπα μιας και το τελευταίο διάστημα η απουσία σας έχει γίνει αισθητή. Όσο κι αν είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές με όσους σας έχουν πεθυμήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έπειτα από ένα απολαυστικό διήμερο στις παραλίες, σας είναι αρκετά δύσκολο να μπείτε και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας και είστε κακοδιάθετοι. Σίγουρα θα θέλατε να παρατείνετε τις διακοπές σας, όμως οι υποχρεώσεις σας καλούν και δεν είναι ώρα για να κάνετε επιπολαιότητες. Η μέρα ευνοεί την τακτοποίηση θεμάτων που σας απασχολούν, οπότε μη χάνετε χρόνο.

Μια καινούρια γνωριμία ενώ σας είχε φανεί αξιόλογη, μπορεί να σας κάνει να ξενερώσετε όσο θα γνωρίζετε καλύτερα το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως και να έχει, είστε σε φάση πειραματισμού και δεν συντρέχει κανένας λόγος για να καταπιέζεστε. Στρέψτε την προσοχή σας αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με λογαριασμούς και οφειλές μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις και θα είναι αργά για να δράσετε. Σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθετε σε συνεννόηση και να διευθετήσετε τέτοιου είδους θέματα. Μην αισθάνεστε άβολα έχοντας την εντύπωση πως θα σας δείχνουν με το δάχτυλο. Όλοι πάνω – κάτω τα ίδια αντιμετωπίζουν.

Έχετε απογοητευτεί από τα ερωτικά σας και δεν θέλετε ούτε να ακούτε για σχέσεις και ερωτικές ιστορίες. Βιώστε τα συναισθήματα σας, μη σας γίνει όμως συνήθειο και κάθεστε να κλαίτε τη μοίρα σας καλοκαιριάτικα. Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να ξεχάσετε σε μία νύχτα έναν πρώην έρωτα..

ΙΧΘΥΣ

Είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και δεν πτοείστε από γνώμες που ακούτε, όμως το να αγνοείτε κάποιες σημαντικές προειδοποιήσεις δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και προνοήστε για πιθανές κακοτοπιές προτού να συμβούν. Η μέρα είναι αρκετά βατή και μπορείτε να επανεξετάσετε τους στόχους σας με άνεση.

Έχετε στο μυαλό σας μία συγκεκριμένη εικόνα ερωτικού συντρόφου και όλες οι πιθανές επιλογές που υπάρχουν δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Η γνωριμία σας με ένα εκκεντρικό άτομο θα προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον σας και θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί εργένικης ζωής.

Πηγή: LIFO

Όλη η επικαιρότητα