Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Νοεμβρίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα προτιμάς την ησυχία σου για αυτό και θα κινηθείς σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ακόμα και μία αισθηματική σχέση την οποία θα προτιμήσεις να κρατήσεις μυστική για κάποιο διάστημα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή και σου υπενθυμίζει πως θα κριθείς για τα πεπραγμένα σου!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε γεμίζει ενέργεια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις σπίτι. Την προσοχή σου σήμερα θα τραβήξουν οι φίλοι σου και θα εστιάσεις σε αυτά που απασχολούν εκείνους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα αυξήσει επικίνδυνα τη γοητεία σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από όλους όσους βρεθούν κοντά σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που θα σε κάνουν να φανείς απόμακρος/η προς τους άλλους.

Δίδυμοι

Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς ταυτίζει την αυτοπεποίθηση με την κοινωνική σου φήμη και την επαγγελματική σου αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις και αφήσεις πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και κάποιες ευθύνες! Σε περίπτωση που δεχτείς κριτική από κάποιον που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον προτίμησε να τον αγνοήσεις και να μη “σηκώσεις το γάντι”.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαλαρή διάθεση και με όρεξη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να ξεκινήσετε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και πληροφοριών θα γίνει η αγαπημένη σου ασχολία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο γοητευτικός/η μπορείς να γίνεις! Πρόσεξε όμως να μην καταχραστείς τη γοητεία σου και ξεκινήσεις να λες και να υπόσχεσαι διάφορα προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη με άτσαλο τρόπο!

Λέων

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς θα νιώσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες να έρχονται σε πρώτο πλάνο και λόγω αυτού πιθανό να νιώσεις μια μικρή -η μεγάλη- δυσθυμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα παρασύρεις πολλούς/ες στο πέρασμα σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου με αποτέλεσμα να προτιμήσεις να παραμείνεις αμέτοχος/η σε εξελίξεις που σε αφορούν. Κοίταξε στον καθρέφτη και γίνε ξανά το λιοντάρι που όλοι ξέρουμε!

Παρθένος

Οι σχέσεις σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς τις τονίζει με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου και να λύσεις διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παράπονα από τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Επικαλέσου την καλή σου διάθεση και τη γοητεία σου για να σε βοηθήσουν να τα λύσεις καθώς θα είναι τα πιο δυνατά σου “επιχειρήματα”!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και ενδέχεται να προκύψουν και αγγαρείες δικών σου προσώπων αλλά εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα τελειώσεις για να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα ενισχύσει την ανάγκη σου για να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια ώρα με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη δε θα σταματήσει να σου υπενθυμίζει πως προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις σου και για αυτό θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι άλλη μία ημέρα που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς ευνοεί δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει κατακόρυφα τη γοητεία σου και το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα θα γίνει εμφανές. Απόλαυσε την ημέρα σου, συνάντησε φίλους σου και δώσε βάση στην προσωπική σου ζωή όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη θα φρενάρει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Αν παρόλα αυτά δεν το ακούσεις θα φανείς αφερέγγυος/α σε ανθρώπους που δεν θέλεις!

Τοξότης

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ο χώρος που ζεις χρειάζεται μια αλλαγή ή μια επισκευή καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς θα σε κάνει να εστιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να αλλάξεις διακόσμηση, να κάνεις μια αγορά για το σπίτι και να νιώσεις τόση θαλπωρή που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ασχολήσου με το σπίτι σου και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον  και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου πιθανό να σε κάνουν να νιώσεις ένα συναισθηματικό κενό. Προσπάθησε να μη το αφήσεις να υπερισχύσει καθώς θα τα βάλεις με όλους ιδιαίτερα με τους δικούς σου.

Αιγόκερως

Οι μικρές και απλές χαρές της ζωής όπως μια συνάντηση για καφέ με ανθρώπους που αγαπάς ή μια βόλτα στα μαγαζιά θα σου φτιάξουν το κέφι σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα κάνει τους γύρω σου να σε προσέξουν θέλοντας και μη! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη πιθανό να σε παρασύρει σε σκέψεις που σε αγχώνουν και θα σε απομακρύνουν από τους αγαπημένους σου! Εστίασε στα θετικά της ημέρας και μην αφήσεις ανασφάλειες χωρίς βάση να σε δημιουργήσουν προβλήματα.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργήσει ανασφάλεια αν δεν έχεις τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να βρεις μια επιπλέον απασχόληση μέσα από το σπίτι. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στο φιλικό σου περίγυρο . Μην ανησυχείς καθώς η γοητεία σου και η διάθεση σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να προκύψει.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε κρατά στο προσκήνιο με κάθε τρόπο καθώς σήμερα θα προσπαθήσεις να γνωστοποιήσεις τα θέλω σου στους στενούς σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το  Σκορπιό είναι ιδανικό για να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει θέματα. Δεν θα είναι εύκολο να πείσεις τους άλλους για αυτά που θέλεις και αυτό μπορεί να σε κάνει να εκνευριστείς και να παρεκτραπείς.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στα επαγγελματικά σου θέματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα