Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Απριλίου;

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Απριλίου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν είστε σε καλή διάθεση και είναι πολύ δύσκολο να τιθασεύσετε την ένταση που κουβαλάτε. Ενδεχομένως να έχετε απογοητευτεί από την εξέλιξη μίας συνεργασίας ή από τις οικονομικές σας απολαβές. Προσπαθήστε τουλάχιστον να δουλέψετε σε ένα ομαδικό κλίμα, ώστε να διευκολυνθούν οι προσπάθειες σας στη δουλειά σας.

Κάτι αρχίζει να αλλάζει στη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου και δεν ξέρετε πώς να δικαιολογήσετε τη στάση του καθώς σας ξενίζει. Αν δεν κάνετε μία ξεκάθαρη συζήτηση μαζί του, θα βγάζετε συμπεράσματα που μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σας πιάσουν οι αμφιβολίες σχετικά με ένα καινούριο εγχείρημα αν διαπιστώσετε πως δεν ασπάζονται τις ιδέες σας οι άλλοι και θα απογοητευτείτε. Ίσως ορισμένες συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες και καλό είναι να τις ακούσετε με προσοχή. Η ενίσχυση του εισοδήματος σας δεν πρέπει να επηρεάζει την κρίση σας.

Με τα ερωτικά σας είστε ή του ύψους ή του βάθους και δεν ξέρει τι να περιμένει το ταίρι σας από εσάς. Εσείς που δεν τρέφετε πλέον τα ίδια συναισθήματα που σας ώθησαν στο να δώσετε υποσχέσεις, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, ώστε να μην ταλαιπωρήστε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΟΙ Δίδυμοι όταν έρχεται η ώρα να πείσετε για κάτι που θέλετε οπωσδήποτε, είστε σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους και υπόσχεστε πράγματα ενώ ξέρετε πως δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε αργότερα. Τώρα που είστε κάπως στριμωγμένοι, κρατάτε σε απόσταση τους άλλους προβάλλοντας συνεχώς τα τρέχοντα προβλήματα σας. Αλλάξτε τακτική.

Από το απόγευμα και μετά, μπορεί να σας απασχολήσει ένα ζήτημα υγείας συγγενικού σας προσώπου και θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια σας. Ενημερώστε εγκαίρως τους άλλους και στρέψτε την προσοχή σας σε όποιον χρειάζεται τη στήριξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε περισσότερη προθυμία για να αναλάβετε ευθύνες στη δουλειά σας, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγήσουν είτε τις προθέσεις σας, είτε τις ικανότητες σας. Ενδεχομένως η προοπτική μιας καινούριας συνεργασίας να σας έχει κάνει λίγο απόμακρους και η έλλειψη προσοχής πάνω σε εργασιακά θέματα θα σας κοστίσει.

Η διαρκής απουσία σας από το σπίτι λόγω υποχρεώσεων έχει δημιουργήσει κάποια κενά που θα πρέπει να τα αναπληρώσετε άμεσα. Ιδανική μέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μέσω της ψυχαγωγίας και κυρίως της επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Πολλά νεύρα έχετε από νωρίς το πρωί και μπορεί να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτε. Προκειμένου να χαλάσετε τις σχέσεις σας, αποφύγετε τις πολλές επαφές και δουλέψτε πάνω σε καινούριες ιδέες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Οραματιστείτε τις μελλοντικές σας επιτυχίες και πάρτε κουράγιο από αυτές. Μην σκέφτεστε αρνητικά.

Πιθανή γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας προβληματίσει αρκετά καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε στη γοητεία του. Η λογική σας θα σας πει να απομακρυνθείτε, το θέμα είναι κατά πόσο θα το κάνετε πράξη. Κομβική η συγκεκριμένη φάση της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αρμονικές όψεις Δία και Σελήνης αυξάνουν την τύχη σας και είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων και με επενδύσεις. Εσείς που ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, η μέρα ευνοεί τις προσπάθειες σας και προβλέπονται θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα στην πορεία.

Θέματα παιδιών θα πρέπει να τα δείτε με περισσότερη κατανόηση, αποφεύγοντας την αρνητική κριτική αν διαπιστώσετε πως έχει πέσει η απόδοση τους. Προσπαθήστε να καταρχήν να δείτε πού οφείλεται η όποια αλλαγή και δώστε τους την απαραίτητη στήριξη για να νιώσουν ικανά και σίγουρα.

ΖΥΓΟΣ

Αν ξεπεράσετε το άγχος που σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε ξεκάθαρα, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και πως υπάρχουν δυνατότητες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να προσαρμοστείτε σε ορισμένες αλλαγές. Η μέρα ευνοεί την αναζήτηση καινούριων κατευθύνσεων.

Δεν σας προκαλούν κανένα ενδιαφέρον οι επιλογές που υπάρχουν για να κάνετε μία έξοδο με φίλους. Τα ίδια στέκια, οι ίδιοι άνθρωποι σας προκαλούν πλέον πλήξη και προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι και να περάσετε το χρόνο σας όπως εσείς θέλετε. Δημιουργικές εκφράσεις ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές οι πιέσεις που δέχεστε σχεδόν σε καθημερινή βάση και είναι θέμα χρόνο να εκραγείτε. Προτού ρίξετε τις ευθύνες στους άλλους, θα πρέπει να εξετάσετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας οι οποίες λόγω απολυτότητας σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι.

Θέματα σπουδών σας προκαλούν ενθουσιασμό, αλλά το άγχος σας για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό μπορεί να σας μπλοκάρει. Εσείς κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, χωρίς να είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας. Δουλέψτε μεθοδικά ώστε να είστε αποτελεσματικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας αυξάνονται και είναι κάτι που σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος ειδικά όσοι ξεκινάτε μια καινούρια συνεργασία και προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Από την πολλή πίεση μπορεί να νιώσετε κάποια αδιαθεσία η οποία θα είναι παροδική και παράλληλα ένδειξη πως δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όρια σας.

Ορισμένες φορές μπορεί να παίρνετε πιο ελαφρά τους προβληματισμούς του συντρόφου σας και εξαιτίας αυτού να δημιουργούνται εντάσεις. Σήμερα δείξτε περισσότερη προσοχή και αφήστε το χιούμορ για κάποια άλλη περίσταση που θα το σηκώνει το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε απογοητευτεί από τη δουλειά σας ή τους συνεργάτες σας, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε καινούριες κατευθύνσεις, αρκεί να μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες. Η παρόρμηση σας μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα και καλό είναι να είστε πιο συγκρατημένοι αν σκοπεύετε να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν.

Πιθανή αλλεργία δεν πρέπει να την περάσετε στο ντούκου καθώς μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Αντιμετωπίστε άμεσα τα συμπτώματα και συμβουλευτείτε το γιατρό σας, φροντίζοντας να έχετε πάντα μαζί σας το κατάλληλο σκεύασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα σας μπορεί να σας φαίνεται ανιαρή και δεν είναι λίγες οι φορές που σας πιάνει άρνηση, όμως αν το καλοσκεφτείτε, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχετε και μη μένετε προσκολλημένοι στις ελλείψεις που ρίχνουν το ηθικό σας. Η μέρα ευνοεί τις νέες προσπάθειες.

Σας προκαλούν έντονη δυσφορία οι προσπάθειες των μελών της οικογένειας να σας αλλάξουν γνώμη σχετικά με ορισμένες αποφάσεις σας και οι κόντρες είναι αναπόφευκτες. Δοκιμάστε και την ασφαλή οδό ενός ήρεμου διαλόγου, αποφεύγοντας τις φωνές, ώστε να γίνετε πιο πειστικοί.

ΙΧΘΥΣ

Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του κύκλου σας και αργά ή γρήγορα θα δείτε το εισόδημα σας να πολλαπλασιάζεται. Η μέρα ευνοεί όσους αποφασίσουν να πάρουν κάποια ρίσκα, δεν είναι όμως κατάλληλη για να ασχοληθείτε με περιουσιακά θέματα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μία μετακόμιση, σήμερα είναι μια καλή στιγμή.

Δεν είστε πεπεισμένοι πως έχετε κάνει σωστές επιλογές σχετικά με τις σπουδές σας και όσο πιο πολύ το σκέφτεστε, τόσο πιο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Προσπαθήστε να μην σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων, εκτός κι αν έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.

 
Πηγή: LIFO