Life

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου

zwdia-2-696x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Σάββατο, 1 Ιουνίου

Κριός

Η όμορφη διάθεση ξεκινάει από μέσα σας και εσείς το αγνοείτε. Ενώ περιμένετε ένα θαύμα να σας αλλάξει την διάθεση μήπως απλά να βγείτε μια βόλτα;

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί την τάση να βλέπεις κάθε τι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ανησυχία ακόμα και αυτά που δεν χρειάζονται. Μήπως να ελαφρύνεις το κλίμα λιγάκι;

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Τοξότη αλλά και με τον ερχομό  του Ερμή στο ζώδιό σου, η σημερινή μέρα για σένα γίνεται πιο  επικοινωνιακή και ευχάριστη. Εκμεταλλεύσου το και δείξε τα επικοινωνιακά σου κόλπα στον κόσμο.

Καρκίνος

Με τα επαγγελματικά σου και τις ευθύνες της καθημερινότητας η Σελήνη από τον Τοξότη, σε αναγκάζει να ασχοληθείς με αυτούς τους δύο τομείς. Με σύμμαχο τον Ερμή όμως δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι και τα αισθηματικά ου φαίνεται να καλυτερεύουν!

Λέων

Η ημέρα ξεκινάει λιγάκι δύσκολα, με φόρτο εργασίας και απρόσμενες εκπλήξεις! Η γοητεία σου δεν θα του επιτρέψει να σου ολόκληρη την μέρα και η βραδιά σας προμηνύεται έντονη και ερωτική!

Παρθένος

Σήμερα  είναι πολύ πιθανό να έχεις την τάση να κάνεις παράπονα και αυτό μπορεί να οδηγήσει κάποιους ανθρώπους να σου πουν αυτό θέλεις να ακούσεις, χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γιατί τέτοιο παράπονο Παρθένε μου;

Ζυγός

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα κάποιος άνθρωπος από το περιβάλλον σου μπορεί να προσπαθήσει να σε παραπλανήσει  σχετικά με τις βλέψεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Κράτα μικρό καλάθι και μην εμπιστεύεσαι!

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου ζητά επιτακτικά να προσέχεις ιδιαίτερα τις κινήσεις σου στα οικονομικά ζητήματα καθώς το πιο πιθανό είναι να σε βλάψουν παρά να σε ωφελήσουν. Αυτοκίνητο και πορτοφόλι, προσοχή!

Τοξότης

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις σχετικά με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου με συνέπεια παρεξηγήσεις και θολωμένη κρίση. Πρόσεξε γιατί αυτό μπορεί να γίνει αιτία να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σου χρειάζεται και να κρατήσεις κοντά σου!

Αιγόκερως

Σήμερα στα εργασιακά θα ζητήσετε χάρες. Προκειμένω να γίνει το χατίρι σας, προσπαθήστε να επιδείξετε διπλωματία για να περάσει το δικό σας. Μην υποβιβάσετε άλλους για να φανείτε εσείς ανώτερος.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Τοξότη αλλά και τον Ερμή στους  Διδύμους, σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα σε φιλικά πρόσωπα, αλλά και σε δραστηριότητες και ομάδες, που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο σου με νέες γνωριμίες. Για να δούμε!

Ιχθύς

Προσοχή στον προϊστάμενο! Γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, ενώ θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα στην εργασία.

Όλη η επικαιρότητα