Γυναίκα

Τι να φορέσεις στο ραντεβού: 5 ιδέες για να μην προβληματιστείς ποτέ ξανά

screenshot_4.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το  ραντεβού έκλεισε. Η τοποθεσία κανονίστηκε και τώρα η προσοχή στρέφεται αναγκαστικά στο αναπόφευκτο “τι να φορέσω”. Δεν είναι απαραίτητα εύκολη απόφαση, ειδικά όταν τα περισσότερα trends της εποχής μπορούν να φανούν πραγματικά περίεργα για πολλούς άντρες (βλέπε τάση με άσχημα σανδάλια που μπέρδεψε πολύ κόσμο) ή να τους κάνουν να αναρωτηθούν γιατί πήρες ρούχα από τη ντουλάπα της γιαγιάς σου (είναι vintage, duh). Σε κάθε περίπτωση, το νούμερο 1 που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να είσαι άνετη και κυρίως ο εαυτός σου.

Με αυτό κατά νου, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά looks από τις πιο στιλάτες street style stars και bloggers για το τι να φορέσεις στο ραντεβού αν έχεις προβληματιστεί, χωρίς να χάσεις την αίσθηση του στιλ σου.

Ιδέα #1: Ρομαντικό φόρεμα + κλασσικά αξεσουάρ

Διάλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, σανδάλια, μαλλιά σε χαλαρές μπούκλες και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Ιδέα #2: Αέρινη μπλούζα + τζιν φούστα

Αν διαλέξεις μια φαρδιά, αέρινη μπλούζα (πολύ υποτιμημένη στο φάσμα του ‘sexy’), τότε ισορρόπησέ τη με μία στενή αλλά άνετη τζιν φούστα. Το καταλληλότερο σύνολο για βόλτες το Σαββατοκύριακο.

Ιδέα #3: Πουκάμισο με έξω τους ώμους + culotte + τακούνια

Αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις σε ένα πιο επίσημο ραντεβού, τότε αυτός είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός. Πρόσθεσε γυαλιά ηλίου και ψηλά τακούνια για να είσαι κομψή και συγχρόνως σοβαρή.

Ιδέα #4: Μεταξωτή μπλούζα + Ψηλόμεσο τζιν + σανδάλια

Αν πρόκειται να πάτε για φαγητό ή στο σινεμά, δεν χρειάζεται να αναρωτηθείς περισσότερο για το τι να φορέσεις σε αυτό το ραντεβού. Η απάντηση έρχεται στη μεταξωτή μπλούζα, μέσα από ψηλόμεσο τζιν.

Ιδέα #5: Εκκεντρική φούστα + crop top + σανδάλια

Χρειάζεσαι ένα ευέλικτο look για οποιαδήποτε περίσταση προκύψει; Ένα crop top σε συνδυασμό με μία στιλάτη και κομψή φούστα είναι η απάντηση στα ερωτήματά σου.

Όλη η επικαιρότητα