Μεσσηνία

Τι όπλισε το χέρι του πατέρα στη Μεσσήνη και σκότωσε το παιδί του

Ακούστε το άρθρο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη.

Στο παρελθόν ο 59χρονος ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο Δήμο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν είχε δουλειά και δυσκολευόταν οικονομικά. Μετά την απώλεια της συζύγου του, μεγάλωνε μόνος του την 10χρονη κόρη του και ο αδελφός της συζύγου του ήταν ο μόνος που τον βοηθούσε οικονομικά.

Οι εμμονές πως οι συγγενείς της γυναίκας του ήθελαν να του πάρουν το παιδί, τον είχαν κυριεύσει θολώνοντάς του το μυαλό δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις του μαζί τους.

Τον τελευταίο καιρό νέες εμμονές πως ο ίδιος ήταν βαριά άρρωστος τον είχαν κυριεύσει και δεν τον άφηναν να σκεφτεί καθαρά. Πίστευε πως είχε την ίδια ασθένεια με την γυναίκα του και πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει αφήνοντας ορφανή τη μικρή του Βαλεντίνη.

Καιρό τώρα κατάστρωνε το σατανικό του σχέδιο που δεν ήταν άλλο από το να δολοφονήσει το παιδί του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

Όλη η επικαιρότητα