Αχαϊα

Αχαΐα: Τι όπλισε το χέρι της 17χρονης – Τα τελευταία λόγια πριν εκπνεύσει

Ακούστε το άρθρο

Δραματικές ώρες εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης μαθήτριας στη Γλάστρα Κλειτορίας, που το βράδυ της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, φέρεται πως προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 17χρονη το τελευταίο διάστημα, όπλισαν το χέρι της. Λόγω του ευαίσθητου της ηλικίας “κλείστηκε” στον εαυτό της και “βυθίστηκε” σε σκοτεινές σκέψεις. Το βράδυ λοιπόν της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο δωμάτια της, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, ενω στο σπίτι βρίσκονταν κατά πληροφορίες συγγενικά της πρόσωπα.

Η ανήλικη διέμενε μαζί με τον πατέρα της, τα δυο μικρότερα αδέλφια της (αγόρια) και τους παππούδες στο σπίτι που χθες, σημειώθηκε η τραγωδία. Η μητέρα της ζει στο Αίγιο, καθώς οι γονείς της, είναι διαζευγμένοι.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους της 17χρονης, ενώ “πάγωσε” την κλειστή κοινωνία στα ορεινά της Αχαΐας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της, που έχουν υποστεί σοκ, καθώς δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν πως το παιδί, η αδελφή και εγγονή τους, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της, θα “φωτίσει” η νεκροψία -νεκροτομή που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, θα γίνει στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”.

Tην προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα