Κόσμος Περίεργα

Τι σκαρφίστηκε ένας 30χρονος για να μη μπλέκει στο μποτιλιάρισμα

Ακούστε το άρθρο

Ομολογουμένως το μποτιλιάρισμα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο δρόμο. Ένας 30χρονος από το Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας σκέφτηκε έναν τρόπο για να μπορεί ακόμα και όταν οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω κίνησης, να ξεφεύγει.

Πώς; Χρησιμοποιώντας στο αυτοκίνητό του σειρήνα και κόκκινα περιστρεφόμενα φώτα όπως αυτά των περιπολικών, όποτε οι συνθήκες το απαιτούσαν! Και όχι απαραιτήτως μόνο όταν είχε κίνηση στους δρόμους, αλλά ακόμα και σε περιπτώσεις που έβρισκε μπροστά του πιο αργούς οδηγούς οι οποίοι τον «καθυστερούσαν».

Η τοπική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον Devin Stenulis την Τετάρτη 26/12, έπειτα από καταγγελία που έκανε ένας οδηγός.

Σύμφωνα με αυτήν, ένα Dodge Charger χωρίς διακριτικά, όπως αυτά που διαθέτει στο στόλο της η αστυνομία, του έκανε νόημα να κάνει στην άκρη χρησιμοποιώντας τη σειρήνα και τα κόκκινα φώτα. Μόλις ο οδηγός του ακινητοποίησε το όχημά του, ο Stenulis επιτάχυνε και… μην τον είδατε.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τις αρχές και συνελήφθη με την κατηγορία ότι παρίστανε αξιωματικό της αστυνομίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα