Lifestyle

Τι συμβαίνει με Ντόναλντ και Μελάνια; Προβλήματα στους Τραμπ…

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη εμφάνισή της έπειτα τις φήμες για σεξουαλικές επαφές του άντρα της Ντόναλτ με πρώην πορνοστάρ το 2006, έκανε η Μελάνια Τραμπ. Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών παρευρέθηκε στο διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ για την Κατάσταση του Έθνους.

Ακόμα και σε αυτή την εμφάνισή του, το ζεύγος δεν κατάφερε να πείσει τα ΜΜΕ, καθώς και την κοινή γνώμη ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του. Αντιθέτως, ενίσχυσε τη θεωρία ότι ο μόνος λόγος που συμβιώνουν είναι η θέση του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα πρώτα σύννεφα ήρθαν όταν η Μελάνια ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι της στο Νταβός, αφήνοντας ασυνόδευτο τον άντρα της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με επίσημη δικαιολογία «οργανωτικά προβλήματα», όπως ανέφερε εκπρόσωπός της.

Επίσης σπάζοντας την παράδοση το ζευγάρι δεν έφτασε μαζί στο Καπιτώλιο, αφού σύμφωνα και πάλι με εκπρόσωπο της Μελάνια, η πρώτη κυρία ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους της, ενώ και μετά το πέρας της ομιλίας τη Μελάνια συνόδευσε στην έξοδο αξιωματικός του στρατού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι σίγουρο αν έφυγαν μαζί ή και πάλι χωριστά.

«Λάδι στη φωτιά» ήρθε αν ρίξει και το απόσπασμα από το βιβλίο «Φωτιά και Οργή», το οποίο αναφέρει ότι οι δύο τους κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια και ότι συναντιούνται ελάχιστες φορές την ημέρα και αυτό όταν έχουν κοινές εμφανίσεις.

Αλλά και ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, όταν η βρετανική Daily Mail έγραψε ότι η Μελάνια διανυκτέρευε σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον. Άνθρωποι από τον Λευκό Οίκο χαρακτήρισαν για μια ακόμα φορά «αναληθή» ένα δημοσίευμα, όμως δίστασαν να απαντήσουν αν για το που διανυκτερεύει η Μελάνια.

Μάλιστα όπως «θυμάται» το Vanity Fair, η Μελάνια δεν μετακόμισε μαζί με τον άντρα της στον Λευκό Οίκο και έμεινε στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει ο γιος της Μπάιρον τη χρονιά του στο σχολείο.

Το που βρίσκεται η αλήθεια αυτής της σχέσης είναι δύσκολο να το μάθουμε και μάλλον θα παραμείνει έτσι. Αυτό φυσικά γιατί θα κάνει πολύ κακό στην ήδη «τσαλακωμένη» εικόνα του Τραμπ ένας χωρισμός μετά από σκάνδαλο που αποκαλύπτει απάτη του 71χρονου Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα