Media Ψυχαγωγία

Τι συνέβη στο πλατό λίγο πριν το καρδιακό επεισόδιο που έστειλε εσπευσμένα τον Κοκλώνη στον νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και πολλές μέρες οργάνωνε με κάθε λεπτομέρεια το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν του It’s Show Time. To concept ήθελε τη βραδιά να έχει διάθεση beach party, βάζοντάς μας σε καλοκαιρινή διάθεση, έτσι ο παρουσιαστής και παραγωγός είχε επιστρατεύσει αγαπημένους του φίλους να είναι εκεί ώστε το τηλεοπτικό του πάρτι να είναι αυθεντικά κεφάτο.

Το πλατό στα Κάπα Στούντιο γέμισε cocktails και εξωτικά λουλούδια ενώ τα γραφικά στο video wall μας ταξίδεψαν σε μέρη εξωτικά. Μαζί του στο πλατό βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου με σούπερ σέξι εμφάνιση που άφηνε σε κοινή θέα τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της, η Βίκυ Κάβουρα με καυτό σορτς, η αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου (έχουν μαζί το εστιατόριο Tokyo Joe), Χριστίνα Παππά, η DJ Ξένια Γκάλι και το ροκ γκρουπ 15-50. Οι μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν ο αιώνιος έφηβος Δάκης που μπήκε στο stage τραγουδώντας Θωρακισμένη Μερσεντές και ερμήνευσε το Americano μαζί με το συγκρότημα 15-50 και, λίγο μετά, ο Λευτέρης Πανταζής που εισέβαλε στο στούντιο και έφερε «Ταραχή» κεφιού.

koklonis02

Ο Νίκος μοιράστηκε με τον φίλο του Λε-Πα πως νωρίτερα το πρωί, χωρίς λόγο, είχε λιποθυμήσει στο σπίτι του, αλλά δεν φαινόταν να έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό, αποδίδοντάς το σε εξάντληση καθώς τον τελευταίο καιρό έκανε εντατική γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Αν και είχε έντονο πόνο στη μύτη του (που όπως διαπιστώθηκε αργότερα έσπασε από την πτώση), ο Κοκλώνης ήταν ιδιαίτερα κεφάτος κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και δεν φαινόταν πως έχει κάτι. Ο ίδιος ένιωθε λίγο «περίεργα», κάτι που εκμυστηρεύτηκε στους κοντινούς του συνεργάτες, όμως το απέδιδε στην λιποθυμία που είχε το πρωί και το τράνταγμα από την πτώση.

koklonis03

Έχοντας, λοιπόν, μπει σε κλίμα πάρτι και προσπαθώντας να αφήσει πίσω την αγωνία για το λόγο που έχασε νωρίτερα τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι, τραγούδησε με τον Πανταζή, χόρεψε με τον Δάκη και έβαλε την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Βίκυ Κάβουρα και την Ξένια Γκάλι να δοκιμάσουν την ευλυγισία τους και να χορέψουν σε dance, ροκ, αλλά και λαϊκούς ρυθμούς, όπως προστάζει ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι του έχει τα πάντα!
Το γύρισμα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ανατρεπτικό και κεφάτο καλοκαιρινό πάρτι -αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή στις 21.00 στο OPEN.

koklonis04

Φεύγοντας από το στούντιο ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με ένα φίλο του, εξακολουθώντας να νιώθει «περίεργα» αποφάσισε να περάσει από το Υγεία για εξετάσεις. Εκεί, μετά τις πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν πως βρισκόταν προ των πυλών καρδιακού επεισοδίου, έτσι έγινε αμέσως εισαγωγή. «Από θαύμα προλάβαμε τα χειρότερα», έγραψε ο ίδιος στο facebook γκρουπ των συνεργατών του στο It’s Show Time, που μαθαίνοντας τα νέα έσπευσαν να βρεθούν κοντά του. Εδώ και 3 μέρες, η σουίτα του στο Υγεία είναι γεμάτη με φίλους, που βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό του αγαπημένου τους. Ένα μικρό πάρτι και στο νοσοκομείο…

koklonis05

via

Όλη η επικαιρότητα