Super league

Τι θα γίνει στον Παναθηναικό την επόμενη μέρα

Ακούστε το άρθρο
Κάθε ώρα, κάθε στιγμή, προκύπτουν εξελίξεις που τρέχουν στον Παναθηναϊκό. Ας πάρουμε τα δεδομένα μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου πως αποχωρεί από την ομάδα και άρα να αποκτήσουμε εικόνα για τις άμεσες εξελίξεις.

Κατ’ αρχάς, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναλαμβάνει όχι ακριβώς να «τρέξει» την ΠΑΕ (υπάρχουν εμπειρότερα στελέχη στην εταιρία, κυρίως οικονομικές κεφαλές) , αλλά να συστήσει μια επιτροπή σωτηρίας και να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος του σήμερα με το αύριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο (κόουτς) Ουζουνίδης θα ενεργεί ως άτυπος μάνατζερ αγγλικού τύπου, με την έννοια ότι όλα θα περνούν από τα χέρια του. Μίλησε με τον κ. Αλαφούζο, γνωρίζει πού πάει το καράβι, επιδιώκει να κρατήσει τα αποδυτήρια ενωμένα και κυρίως να αποπροσανατολιστούν κατά το δυνατόν λιγότερο οι ποδοσφαιριστές ενόψει του επικείμενου ματς με τον Παναιτωλικό και της συνέχειας της περιόδου. Κάτι εξ ‘ ορισμού πολύ δύσκολο.

Τώρα για το αν πουληθούν τα ασημικά, δηλαδή οι παίκτες, πέρα από τις περικοπές που θα προκύψουν στο στελεχιακό προσωπικό, στην πορεία θα φανεί. Ο ΠΑΟ , ωστόσο, κινδυνεύει να παραχωρήσει ό,τι έχει αξία και αν και εφόσον βρεθεί λύση, να μην υπάρχει τίποτα.

Η λύση είναι ανάγκη να δοθεί σήμερα. Εδώ ταιριάζει πως το αύριο δεν μπορεί να περιμένει…

in.gr

Όλη η επικαιρότητα