Γυναίκα

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο και από σεξ;

gynaika.jpg
Ακούστε το άρθρο
Είχατε σκεφτεί ποτέ πως το σεξ και η μουσική μπορεί να συνδέονται; Μάλλον ναι. Αφού στο μυαλό κάθε εφήβου (και όχι μόνο) που γράφει μουσική ή φτιάχνει μπάντα το να ρίξει ένα κορίτσι είναι στην κορυφή των κινήτρων του. Αυτό που ίσως κανείς δεν θα φανταζόταν και αποκάλυψε σχετική έρευνα είναι πως υπάρχουν κομμάτια που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν καλύτερα και από το σεξ;
 
Ο καθηγητής της ψυχολογίας της μουσικής Δόκτορ Daniel Müllensiefen θέλησε να διαπιστώσει τι σχέση έχει η μουσική με την διάθεση για σεξ και γι’ αυτό διενέργησε σχετική έρευνα σε δείγμα 2000 ανθρώπων ανακαλύπτοντας ότι η τέχνη της μουσικής και της αποπλάνησης είναι πολύ κοντά. Ήταν αυτός που ανακάλυψε πως ένας στους τρεις ανθρώπους βρίσκει πως κάποια μουσικά κομμάτια είναι καλύτερα και από σεξ με το Bohemian Rapsody των Queen να βρίσκεται στην κορυφή του Top 5.
 
Ακολουθούν το Sex on Fire των Kings of Leon, το Angels του Robbie Williams, Bat Out of Hell του Meatloaf και το Living on a Prayer του Bon Jovi. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ίδιας έρευνας οι άντρες είναι αυτοί που απαρνιούνται ευκολότερα τις μουσικές τους προτιμήσεις για ένα ραντεβού και αν και ίσως ακούγεται παράξενο ιδιαίτερα οι λάτρεις του πανκ και του μέταλ.
 
Μεταξύ των τραγουδιών που οι περισσότεροι ψηφίζουν κατάλληλα να παίζουν στην διάρκεια του σεξ είναι τo Dirty Dancing ενώ τα τραγούδια του Marnin Gaye είναι Νο1 στο να μας δημιουργήσουν ερωτική διάθεση. Ο Barry White αλλά και ο Serge Gainsbourg με το Je t’ aime του βρίσκονται επίσης στην λίστα. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένα εντυπωσιακό 40% των ερωτηθέντων που πιστεύει ότι η μουσική είναι ακόμη πιο ερεθιστική και από το άγγιγμα στο σεξ.
 
Δοκιμάστε την παρακάτω play list για θεαματικά αποτελέσματα.
 
 
Top 5 για την διάρκεια του σεξ
 
Dirty Dancing the Soundtrack
Marnin Gaye Sexual Healing
Ravel Bolero
Berlin Take my breath away
Barry White Όλα τα τραγούδια του
 
Top 5 για να μπούμε στο mood
 
Marvin Gaye Sexual Healing
Marvin Gaye Let’s get it on
Barry White Any of his songs
Serge Gainsbourg Je t’aime
Kings of Leon Sex on Fire
 
www.in.gr
 

Όλη η επικαιρότητα