Lifestyle

Τι θα συμβεί στην βασιλική οικογένεια αν ο Χάρι και η Μέγκαν αφήσουν τους τίτλους και παραιτηθούν για πάντα

Ακούστε το άρθρο

Η διαμάχη του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν με τα βρετανικά ταμπλόιντ έχει φτάσει σε εκρηκτικά επίπεδα και σύμφωνα με βασιλικούς εμπειρογνόμωνες οι ίδιοι σκέφτονται σοβαρά την επιλογή να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν πρόσφατα έδωσαν μια σειρά από συναισθηματικά φορτισμένες συνεντεύξεις όπου μίλησαν για τους αγώνες τους να αντιμετωπίσουν την σκληρή κριτική των μέσων ενημέρωσης με τον Χάρι να σχολιάζει: «δεν θα παίξω το ίδιο παιχνίδι που σκότωσε την μητέρα μου».

Αν το ζευγάρι επιλέξει να αφήσει την βασιλική ζωή πίσω τους δεν θα επηρεαστούν μόνο εκείνοι από την απόφαση, αλλά και όλη η βασιλική οικογένεια.

SIPA USA/PA IMAGES

Θα σταματήσουν να ασχολούνται με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχουν αναλάβει

Ο δούκας και η δούκισσα ανακοίνωσαν, αμέσως μετά την απόσυρση από την φιλανθρωπική οργάνωση που βρίσκονταν μαζί με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, ότι θα ξεκινήσουν την δική τους. Αν όμως παραιτηθούν αυτό θα είναι αδύνατο.

Το επόμενο παιδί που θα αποκτήσουν δεν θα έχει βασιλικό τίτλο

Το ζευγάρι ξόδεψε 3 εκατομμύρια λίρες (λεφτά φορολογούμενων) για την ανακαίνιση του εξοχικού Φρόγκμορ για να υποδεχτούν το νεογέννητο. Σε περίπτωση που αφήσουν τους τίτλους τους αυτό δεν θα είναι εφικτό. Μάλιστα, το επόμενο μωρό τους πιθανότατα δεν θα έχει βασιλικό τίτλο.

Ο Άρτσι αύξησε την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 1,25 εκατ. λίρες. Ποιο θα είναι το αντίκτυπο στην οικονομία για ένα «μη βασιλικό» μωρό;

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον αντίκτυπο που θα είχε ένα ”μη βασιλικό μωρό” στην οικονομία, αν ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα για αυτό. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν καμία υποχρέωση να αποκαλύψουν το οτιδήποτε στον κόσμο από την στιγμή που θα πάψουν να είναι βασιλείς. Τι θα συμβεί τότε;

Το μελλοντικό παιδί τους δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται σε ιστορικές εκδηλώσεις

Μόλις 5 μήνες μετά την γέννησή του, ο Άρτσι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Ένα δεύτερο παιδί, όμως, δεν θα έχει τα ίδια πλεονεκτήματα, ούτε θα μπορεί να παρευρίσκεται σε σημαντικές ιστορικές εκδηλώσεις. Άτομα που δεν θεωρούνται μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να παρακολουθούν σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις – ακόμα και αν είναι τα γενέθλια της βασίλισσας.

α αλλάξει η ιστορία της βασιλικής οικογένειας

Όλες αυτές οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν μόνο το ζευγάρι και την σχέση τους με τον κόσμο αλλά και με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Η μεγαλύτερη αλλαγή θα παρατηρηθεί στον τρόπο με τον οποίο θα γραφτούν αυτά τα γεγονότα στα βιβλία ιστορίας.

Πηγή: insider

Όλη η επικαιρότητα