Ελλάδα

Τι ζητάει και τι καταγγέλλει ο εφοπλιστής που κάνει απεργία πείνας μέσα στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Ακούστε το άρθρο

Σε απεργία πείνας κατεβαίνει ο Γιώργος Στεφάνoυ, ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries και μάλιστα δηλώνει πως κατά τη διάρκεια αυτής θα παραμείνει εντός του Υπουργείου Ναυτιλίας και συγκεκριμένα στο 5ο όροφο όπου είναι και τα γραφεία της ηγεσίας αυτού. Η απεργία πείνας ξεκίνησε χθες, Τρίτη και συνεχίζεται και σήμερα ενώ ο κ.Στεφάνου παραμένει εντός του κτηρίου.

Στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, υποστηρίζεται πως ο υπουργός, κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής καθυστερεί να εγκρίνει την δρομολόγηση πλοιου της εταιρείας και κατά συνέπεια η Golden Star Ferries οδηγείται σε οικονομική καταστροφή.

«Στις 17:00 η ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries. Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ [Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών] δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή. Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του» καταλήγει.

Πηγή: HuffPost Greece

Όλη η επικαιρότητα