Μεσσηνία

Τηλεοπτικά κανάλια από Δανία και Ρωσία για γυρίσματα στην Τριφυλία

Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Δήμου Τριφυλίας και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους και του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας, έχει επιλεγεί η συνεργασία με διεθνή τηλεοπτικά μέσα.

Ο δήμος Τριφυλίας θα αναλάβει την μεταφορά επτά προσώπων (τηλεοπτικό συνεργείο και συνοδοί αυτών) του τηλεοπτικού καναλιού από την Δανία TV2 στις 23/4/2017 ή στις 24/4/2017 προκειμένου να πραγματοποιηθεί περιήγηση σε σημεία Τουριστικού Ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα στη περιοχή της Νέδας και την Κυπαρισσία, ενώ μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων θα παρατεθεί από το δήμο και γεύμα.

Την Τρίτη 25 Απριλίου θα βρεθεί στην Τριφυλία το τηλεοπτικό κανάλι από τη Ρωσία, CHANNEL1. Ο δήμος Τριφυλίας θα αναλάβει την φιλοξενία και την περιήγηση σε σημεία Τουριστικού Ενδιαφέροντος, στις περιοχές της Κυπαρισσίας, της Χριστιανούπολης και των Γαργαλιάνων, καθώς και την παράθεση γεύματος.

Για το λόγο αυτό, το δημοτικό συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίαση ενέκρινε την δαπάνη και τη διάθεση πίστωσης, συνολικού ποσού 1700,00 €.

gargalianoionline.gr

Όλη η επικαιρότητα