Media

Τηλεθέαση: «Οι σειρές του MEGA ‘τσακίζουν’ τον ανταγωνισμό τα μεσημέρια»

Ακούστε το άρθρο

Γυρίζετε από τη δουλειά “ψόφιος” στην κούραση, βάζετε ένα πιάτο φαΐ και ανοίγετε την τηλεόραση. Τι θα προτιμήσετε; Τα κανάλια έχουν ανανεώσει το πρόγραμμά τους το μεσημεροαπόγευμα, με τηλεπαιχνίδια, reality μόδας, ψυχαγωγικές εκπομπές και άλλες προτάσεις. Την ίδια ώρα, το MEGA προτάσσει τα πιο βαριά όπλα της ταινιοθήκης του, με αγαπημένες σειρές που κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον.

Από τη μία το μεσημέρι, η καθημερινή σειρά “Η ζωή της άλλης” γράφει ποσοστό 30,5%, ενώ ακολουθεί το “Είσαι το ταίρι μου” με ποσοστά 27,6% και συνεχίζει με δύο επεισόδια back to back από την “Πολυκάτοικια“, με ποσοστά 24,2% και 21,2%. Την ίδια ώρα, δηλαδή σχεδόν έξι ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, κανένα άλλο κανάλι (για τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας) δεν ξεπερνά το 20% στο δυναμικό κοινό, τις ηλικίες δηλαδή 15-44 ετών.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα ο Alpha πάσχισε να κρατηθεί σε διψήφια ποσοστά για τις εκπομπές Ελένη (13,8%), SLAM (12,1%) και Νότα Μία (7,7%). Στο STAR οι χαμηλές πτήσεις – “Αλήθειες με τη Ζήνα” (7,7%),  Ειδήσεις (3,4%) – σώζονται κάπως από το Shopping Star (7,6%). Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 με την σωστή κίνηση να επαναφέρει το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στις 15.00 κερδίζει ένα ωραιότατο 19,7%. Ακολουθεί η επανάληψη για το “Καφέ της Χαράς” (10,8%) και τα Νέα του ΑΝΤ1 (11,7%), με τον σταθμό να ανεβάζει στροφές μετά τις 18.00 με το Still Standind (19,9%). Με μονοψήφια ποσοστά κινούνται και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ (7,6%) και την τηλεθέαση να ανεβαίνει αισθητά με το My Style Rocks (18,3%).

Πηγή: NEWS247

Όλη η επικαιρότητα