Τηλεθέαση: Το «Καφέ της Χαράς» κέρασε πικρό καφέ το Gala του «My style rocks»

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που σημείωσαν τα δύο προγράμματα για την μια ώρα που συναντήθηκαν

Μετά από 15 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε και… σαρώνει σε τηλεθέαση. Στο τρίτο επεισόδιο σειράς ο Περίανδρος Πώποτας και η παρέα του βρέθηκαν απέναντι στο «My Style Rocks» και το πρώτο το Gala και το εξαφάνισαν.  Τα δυο προγράμματα βρέθηκαν για μια ώρα «απέναντι». Πιο συγκεκριμένα από τις 22:00 έως τις 23:00 με το ριάλιτι μοντέλων βέβαια να συνεχίζει ως τις 01:00 και να συναντάει στο διάστημα 23:00 με 00:00 τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα.

Το «Καφέ της Χαράς» με χαρακτηριστική άνεση όπως δείχνουν και τα νούμερα κατόρθωσε να τερματίσει πρώτο στην prime time της Παρασκευής. Φαίνεται λοιπόν πως μετά από τρία επεισόδια τα νούμερα της πρεμιέρας δεν ήταν τυχαία και πως το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει την επιστροφή του.

Στο δυναμικό κοινό η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε το 33,3% ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης το 31,9% με τα υψηλότερα ποσοστά να φτάνουν στο 38,6 και το 36,4 αντίστοιχα.
Το ίδιο καλά όμως πήγε και το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα, Best Friend’s Fear.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 33,3%
BEST FRIEND’S FEAR 27,8%

MY STYLE ROCKS – GALA 12.2%

ΓΕΝΙΚΟ
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 31,9%
BEST FRIEND’S FEAR 24,8%
MY STYLE ROCKS – GALA 14.3%

protothema.gr