ΕΠΣ Ηλείας

Τίμησε τον Νίκο Τσάμη ο Ατρόμητος Καβασίλων – Αποχαιρετιστήριο φιλικό με τον Ηλειακό Λεχαινών

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς, διοργάνωσε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο των Καβασίλων, το Δ.Σ. του τοπικού Ατρόμητου για να τιμήσει τους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας (κατέλαβαν την τιμητική έκτη θέση) και ιδιαίτερα δε, το Νίκο Τσάμη για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αγώνας προς τιμήν των «κιτρινόμαυρων» και του Τσάμη,  βρήκε νικήτρια την ομάδα των Καβασίλων με σκορ 3 – 1, όμως αυτό ουδεμία σημασία είχε, μπροστά στο αποχαιρετισμό από την ενεργό δράση του αδαμάντινου ποδοσφαιριστή με το ξεχωριστό ήθος και αγωνιστικότητα, που ακούει στο όνομα Νίκος Τσάμης!

Ο Νίκος μπορεί να κατάγεται από το Τραγανό, όμως τόσο στα  Καβάσιλα, όσο  και στα Λεχαινά που φόρεσε για πολλά χρόνια με επιτυχία τις φανέλες του Ατρομήτου και του Ηλειακού αντίστοιχα, αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος! Για αυτό λοιπόν και στο τελευταίο του ματς πάντα φορώντας τη φανέλα με το Νο  6 στην πλάτη, βούρκωσε, όταν τον τίμησαν , Καβάσιλα και Λεχαινά για την πολύχρονη προσφορά του στις ομάδες τους!

Σίγουρα θα λείψει πολύ από τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, όμως θα είναι παρών σε κάποιο πάγκο, καθώς έχει πλέον σκοπό να συνεχίσει ως προπονητής!

Για την ιστορία και μόνο να σημειώσουμε, ότι ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 3 – 1, χάρις στα γκολ των, Καφούσια , Ν. Γιαννακόπουλου και του γκολκίπερ Ανδρ. Αντωνόπουλου που στην επανάληψη  έπαιξε στην επίθεση!

Το μοναδικό γκολ του Ηλειακού που προηγήθηκε πέτυχε ο Κουρλός!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Όλη η επικαιρότητα