Γ Εθνική

Τίμος Καββακάς (Προπονητής Αστέρα): «Θα κάνουμε το πάν ώστε ο Αστέρας να υλοποιήσει τους στόχους του»!

Ακούστε το άρθρο

Πριν  τη χθεσινή προπόνηση έγινε παρουσίαση του νέου τεχνικού του συλλόγου και αντικαταστάτη του Π. Μίχου, κ. Τίμου Καβακά! Ο  νέος τεχνικός των «βυσσινί» αρχικά τόνισε: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, που έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας ! Ήρθα στο Ν. Ηλείας και στην πόλη της Αμαλιάδας(για πρώτη φορά), με στόχο  να δημιουργήσουμε  μια ομάδα όπως την ονειρεύεστε όλοι, και ιδίως ο κ. Παπαγεωργίου που έχει πολύ μεγάλα όνειρα για αυτή την ομάδα , υλοποιώντας αυτά  τα όνειρα! Ο  Αστέρας θα πρέπει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται προσφέροντας θέαμα, αλλά και να πρωταγωνιστεί! Βέβαια για να γίνουν όλα όπως εμείς θέλουμε, χρειάζεται πίστωση χρόνου, καθώς  έως τις 24 Σεπτεμβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα με βάση την προχθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, ο  χρόνος είναι  πολύ λίγος, όμως θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε οσο καλύτερα γίνεται! Κάνω έκκληση στον κόσμο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια»!

Θα  προσπαθήσω  να αλλάξω  τη φιλοσοφία της ομάδας!

«Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ, Καβακάς τόνισε: Σέβομαι και εκτιμώ τον προκάτοχο μου κ. Μίχο και το έργο του, όμως κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, την οποία θέλει να περάσει στους παίκτες του! Το ίδιο θα κάνω και εγώ, παρότι μέχρι  την πρεμιέρα ο χρόνος είναι λίγος»

Η  ομάδα  θα χρειαστεί άλλες  μεταγραφές?

«Είμαστε σε φάση αυτή την ώρα αξιολόγησης  του ρόστερ του συλλόγου, και αμέσως μετά θα ενημερώσω τον πρόεδρο, αποφασίζοντας  από κοινού για πιθανές… νέες  μεταγραφές»!

Υπάρχουν  φαβορί στον όμιλο του Αστέρα και ποια  είναι αυτά?

«Αυτή την ώρα όπως ξέρετε,   ούτε  τον όμιλο γνωρίζουμε που θα αγωνιστούμε, αλλά πολύ περισσότερο τις ομάδες που θα είμαστε μαζί! Ως εκ τούτου δεν μπορούμε από τώρα να κάνουμε προγνωστικά, θα ήταν λάθος να μιλήσουμε για φαβορί! Όσο για εμάς που  οι άλλοι μας θεωρούν φαβορί, εμείς δεν απαντάμε , καθώς  γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, καθώς ακόμα και για να μείνει κάποια ομάδα  στην κατηγορία, χρειάζεται να πρωταγωνιστήσει! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοί! Είμαστε ικανοί για πρωταθλητισμό, και  θα προσπαθήσουμε για αυτό! »

Έκκληση  στους  φιλάθλους να σταθούν κοντά στην ομάδα!

«Κλείνοντας την πρώτη του γνωριμία με τα μέσα ενημέρωσης του Νομού  Ηλείας ο κ. Καβακάς  τόνισε: «Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και ο Αστέρας στο τέλος της σεζόν θα υλοποιήσει τους στόχους του! Άλλωστε για αυτό ήρθα στην Αμαλιάδα, και μάλιστα όχι μόνο για μια χρονιά! Ήρθα για να μείνω εδώ πολλά χρόνια υλοποιώντας σκαλί – σκαλί  τα όνειρα αυτού του εξαίρετου παράγοντα, που λέγεται Θανάσης Παπαγεωργίου! Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, και  με την ευκαιρία που μου δίνεται, απευθύνω έκκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας, να σταθούν δίπλα της!».

Όλη η επικαιρότητα