Super league

Την απόκτηση των Ρισβάνη, Σισέ και Κούτρη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Ακούστε το άρθρο

Παίκτες του Ολυμπιακού είναι από την Τετάρτη οι Σπύρος, Ρισβάνης, Παπέ Αμπού Σισέ και ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των τριών ποδοσφαιριστών συνοδεύεται από μια δήλωση του καθενός στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις των τριών παικτών.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Ρισβάνη.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παπ Αμπού Σισέ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα