Super league

Στον Πανιώνιο ο Γιώργος Σαραμαντάς

Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη η ομάδα του Πανιωνίου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά. Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των ΠΦΟ Πανοπούλου και Πανηλειακού. Από το 2014 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή».

Ο 26χρονος Πυργιώτης συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θ’ αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ σε μια θέση που εναλλακτική δεν υπήρχε αξιόπιστη.

Ο Σαραμαντάς έπαιζε την τελευταία τριετία στον Ηρακλή, μετρώντας 90 συμμετοχές με τα κυανόλευκα. Τώρα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στον Πανιώνιο του Europa League.

Ο ίδος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Ένα μεγάλο ευχαριστω δν είναι αρκετό για να ανταποδώσω όλα αυτα π εισέπραξα σε αυτή την ομάδα…Τρία χρόνια γεμάτα με χαρές αλλα κ λύπες..Παντα όμως κρατάω τις στιγμές π με κάνουν να χαμογελάω όταν τις σκέφτομαι κ νιώθω περήφανος για αυτές…Είμαι ευγνώμων λοιπόν σε όσους με βοήθησαν κ με στήριξαν στα δύσκολα κ στα εύκολα…Στην ομαδα,στους οπαδούς,στους προπονητες,στους συμπαίκτες μου,στους γυμναστες κ στα άτομα που ηταν πραγματικά κοντά μας για να διευκολύνουν το έργο μας…Καλη συνέχεια Ηρακλαρα μου κ ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να φύγεις απο αυτές τις δύσκολες στιγμές γιατί δεν σου αξίζουν..”

Όλη η επικαιρότητα